TrosKompas

TrosKompas biedt u een compleet en actueel overzicht van het televisieaanbod, met duidelijke programma-informatie en waardevolle kijktips. De tv-gids staat vol met exclusieve interviews, interessante achtergrondverhalen en de laatste nieuwtjes over uw favoriete tv-sterren en programma's. Of u nu op zoek bent naar spannende series, informatieve documentaires of vermakelijke shows, TrosKompas zorgt ervoor dat u niets mist.

Laat u inspireren door de veelzijdige inhoud van TrosKompas en ontdek welke programma's de moeite waard zijn. Een must-have voor iedere tv-liefhebber die altijd up-to-date wil blijven met het laatste nieuws en de beste kijktips.

TrosKompas abonnement

TrosKompas is het omroepblad van de AVROTROS. Wekelijks geeft de tv-gids een overzicht van alle programma's op tv. Compact maar uitgebreid. Met de meest bekeken digitale kanalen. En zelfs met het nieuwe aanbod van video on demand diensten als Netflix.

De omschrijving "tv gids" doet TrosKompas eigenlijk tekort. Het is veel meer een programmaoverzicht. Ieder nummer biedt ook vele recensies, kijktips en achtergrondinformatie. Daarnaast vindt u columns van ondermeer Antoinette Hertsenberg (van Radar) en de bekende bioloog Freek Vonk (van Freek in het Wild). En online vindt u bij TrosKompas, naast de programmagids, ook talloze kijktips, evenals een filmarchief met meer dan 10.000(!) recensies.

Een TrosKompas abonnement is voor jong en oud. Iedereen vindt snel de programm's die hij of zij wil zien of opnemen. Voor de jongsten (en nostalgische ouders) zijn er ook strips zoals die van Donald Duck.

In rubriek 'On Demand' leest u iedere week over het aanbod van Netflix, Videoland, Disney+, Apple TV, Pathé Thuis e.a. Over de series en films die u niet mag missen. En over wat nieuw is toegevoegd.

Voordelen van een TrosKompas abonnement:

  • De tv-gids wekelijks gratis thuis bezorgd
  • Een programmaoverzicht van wel 10 pagina's per uitzenddag
  • Talloze kijktips en recensies van series en films
  • Achtergrondinformatie en columns

Veelgestelde vragen

U kunt TrosKompas cadeau doen. Er is al een cadeauabonnement voor €42,95. Selecteer 'Geef cadeau' om de aanbieding(en) voor een cadeauabonnement te zien. U hoeft niet op te zeggen. Zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch.
Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen voor een proefabonnement op TrosKompas. U kunt wel gebruik maken van de op Abonnement.nl genoemde kennismakingsaanbiedingen. Zo kunt u TrosKompas voordelig proberen. U zult het abonnement echter wel tijdig moeten opzeggen om te voorkomen dat het na de actieperiode doorloopt. Hoe u dit eenvoudig doet, leest u op service.abonnement.nl.
Op dit moment biedt TrosKompas helaas nog geen toegang tot digitale edities.
Een jaarabonnement op TrosKompas kost €42,95 . Dit is een kennismakingsaanbieding. Na de actieperiode geldt het normale abonnementstarief.
Voor het opzeggen of wijzigen van een lopend abonnement op TrosKompas neemt u contact op met de klantenservice van de uitgever. Op service.abonnement.nl vindt u meer informatie en contactgegevens.

Wat vinden anderen van TrosKompas

" Overzichtelijk alles goed te vinden! Uitgebreid en neemt weinig ruimte in. "

" Goed, klein en genoeg informatie. "

" Bevalt goed, ga zo door. "

" Idee: misschien is het handig de kanaal nummers bij de zenders te vermelden. Bijv: Veronica (8). "

" Duidelijk, overzichtelijk, fijn formaat voor een mooie prijs. "

" Makkelijk hanteerbaar blad zonder poespas , maar wel met alle info. "

" Fijn blad voor s avonds op de bank bij de tv! "

" Blad ligt fijn in de hand en biedt de info die je wenst. "

" Vind dat de zenders over teveel pagina's verdeeld zijn. "

" Troskompas is overzichtelijk, meer dan een t.v. gids alleen, compact en betaalbaar. "