Dierenpraktijken abonnementen

Kies voor een Dierenpraktijken abonnement met tot % korting op de winkelprijs. Dierenpraktijken biedt een kijkje achter de schermen. U kunt ook een Dierenpraktijken abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.

Er zijn op dit moment geen aanbiedingen aanwezig.

Laatste reviews

  • Heidi Sour

Leuk blad met allerlei onderwerpen. Goed leesbaar en uitnodigend. Blij dat ik een abonnement er op heb.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Oppervlakkig

Over Dierenpraktijken

Dierenpraktijken is het magazine van en voor dierenspecialisten en liefhebbers. Vier keer per jaar staan er in dit mooie dierenmagazine artikelen over de (medische) zorg van huisdieren. Natuurlijk staan er ook interessante verhalen in over allerlei zaken waar u met dieren mee te maken hebt. Het is een unieke mix.

Het tijdschrift wordt geschreven door dierenartsen en normale dierenliefhebbers. Dit zorgt voor heerlijke afwisseling, duidelijke taal, schitterende foto's en eenvoudige illustraties. Dierenpraktijken is er voor de dierenliefhebber en voor de specialist.

Dierenpraktijken Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Dierenpraktijken. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Dierenpraktijken klantenservice