VGAN Magazine abonnementen

Kies voor een VGAN Magazine abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Ieder nummer van dit heerlijke tijdschrift is tot de rand gevuld met recepten, kooktips en hotspots: alles voor een vegan lifestyle. U kunt ook een VGAN Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 27,80
4 nummers Stopt automatisch
29% korting

€35,00 55,60
8 nummers
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op VGAN Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 27,80
4 nummers
29% korting

€35,00 55,60
8 nummers
37% korting

Laatste reviews

Over VGAN Magazine

Bent u geïnteresseerd in (meer) plantaardig eten? Dan is VGAN Magazine voor u gemaakt. Of u nu alleen minder vlees wil eten, of een compleet veganistische lifestyle hebt omarmd, een VGAN Magazine abonnement brengt u in ieder nummer recepten, adviezen van experts en inspirerende personen en projecten.

VGAN Magazine laat zien dat plantaardig eten niet moeilijk of lastig hoeft te zijn. Integendeel. Veganistische recepten zijn juist heel lekker. En een veganistische lifestyle is juist eenvoudig en heerlijk. Zelfs als u niet helemaal 'omgaat', biedt VGAN Magazine u tips en inzichten waar u zich beter bij zult voelen; zowel fysiek als mentaal.

Kortom, er is niet wat u tegenhoudt. Kies nu voor een abonnement VGAN Magazine. En ontdek hoe eenvoudig en fijn een veganistische lifestyle is.

Proefabonnement VGAN Magazine

Wilt u eerst vrijblijvend kennis maken met VGAN Magazine? Kies dan voor een VGAN Magazine proefabonnement. Proefabonnementen zijn te herkennen aan de vermelding "stopt automatisch".

Een VGAN Magazine cadeauabonnement stopt overigens ook altijd automatisch. Dus kent u iemand die gezonder wil leven? Geef dan een abonnement VGAN Magazine cadeau.

VGAN Magazine cadeauabonnement

Ook bij cadeauabonnementen wordt het abonnement automatisch beëindigd zodra het afgesproken aantal nummers is bezorgd. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u iemand, die veganistisch leeft of wil gaan leven, verrassen? Geef een VGAN Magazine abonnement cadeau.

Voordelen abonnement VGAN Magazine abonnement

  • Ieder kwartaal het magazine thuisbezorgd
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Korting ten opzichte van de winkelprijs

VGAN Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van VGAN Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over VGAN Magazine klantenservice