VGAN Magazine abonnementen

Kies voor een VGAN Magazine abonnement met tot 56% korting op de winkelprijs. Ieder nummer van dit heerlijke tijdschrift is tot de rand gevuld met recepten, kooktips en hotspots: alles voor een vegan lifestyle. U kunt ook een VGAN Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€14,95 31,80
4 nummers Feestmaand aanbieding!
53% korting

€19,95 31,80
4 nummers Stopt automatisch
38% korting

€35,00 63,60
8 nummers
56% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op VGAN Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€14,95 31,80
4 nummers Feestmaand aanbieding!
53% korting

€19,95 31,80
4 nummers
38% korting

€35,00 63,60
8 nummers
45% korting

Laatste reviews

Over VGAN Magazine

Bent u geïnteresseerd in (meer) plantaardig eten? Dan is VGAN Magazine voor u gemaakt. Of u nu alleen minder vlees wil eten, of een compleet veganistische lifestyle hebt omarmd, een VGAN Magazine abonnement brengt u in ieder nummer recepten, adviezen van experts en inspirerende personen en projecten.

VGAN Magazine laat zien dat plantaardig eten niet moeilijk of lastig hoeft te zijn. Integendeel. Veganistische recepten zijn juist heel lekker. En een veganistische lifestyle is juist eenvoudig en heerlijk. Zelfs als u niet helemaal 'omgaat', biedt VGAN Magazine u tips en inzichten waar u zich beter bij zult voelen; zowel fysiek als mentaal.

Kortom, er is niet wat u tegenhoudt. Kies nu voor een abonnement VGAN Magazine. En ontdek hoe eenvoudig en fijn een veganistische lifestyle is.

Een VGAN Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €14,95. Met tot 56% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor VGAN Magazine. En kies uw abonnement.

VGAN Magazine digitaal lezen

Als abonnee van VGAN Magazine leest u alle nummers op papier én digitaal. VGAN Magazine biedt u een app. In deze app kunt u de digitale edities inzien. Download de app voor iOS of Android. Koppel uw abonnement in de app. En u heeft onbeperkt online toegang tot alle nummers in de app. In de app bekeken edities zijn daarna offline in te zien. Handig op plekken waar internet slecht of duur is.

Vrijblijvend kennismaken met VGAN Magazine

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een VGAN Magazine proefabonnement. En beoordeel dit unieke tijdschrift zelf. Voordelig en vrijblijvend. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement automatisch. Let op het kenmerk "stopt automatisch" voor proefabonnementen. Opzeggen is dus niet nodig. Een VGAN Magazine proefabonnement is er al voor €19,95.

VGAN Magazine cadeau geven

Wilt u een ander verrassen met een tijdelijk VGAN Magazine abonnement? Dat kan. Voor €14,95 is er reeds een cadeauabonnement. Cadeauabonnementen stoppen vanzelf. Opzeggen is niet nodig. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, van VGAN Magazine zal genieten? Geef een VGAN Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar het nieuwste nummer automatisch thuis bezorgd
  • Geef al voor €14,95 een aflopend abonnement cadeau
  • Een abonnement is tot 56% voordeliger dan het tijdschrift in de winkel kopen
  • Lees het tijdschrift op papier én digitaal

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van VGAN Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.