VGAN Magazine abonnementen

Kies voor een VGAN Magazine abonnement met tot 45% korting op de winkelprijs. Ieder nummer van dit heerlijke tijdschrift is tot de rand gevuld met recepten, kooktips en hotspots: alles voor een vegan lifestyle. U kunt ook een VGAN Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€19,95 31,80
4 nummers
38% korting

€35,00 63,60
8 nummers
45% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op VGAN Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€19,95 31,80
4 nummers
38% korting

€35,00 63,60
8 nummers
45% korting

Laatste reviews

Over VGAN Magazine

Bent u geïnteresseerd in (meer) plantaardig eten? Dan is VGAN Magazine voor u gemaakt. Of u nu alleen minder vlees wil eten, of een compleet veganistische lifestyle hebt omarmd, een VGAN Magazine abonnement brengt u in ieder nummer recepten, adviezen van experts en inspirerende personen en projecten.

VGAN Magazine laat zien dat plantaardig eten niet moeilijk of lastig hoeft te zijn. Integendeel. Veganistische recepten zijn juist heel lekker. En een veganistische lifestyle is juist eenvoudig en heerlijk. Zelfs als u niet helemaal 'omgaat', biedt VGAN Magazine u tips en inzichten waar u zich beter bij zult voelen; zowel fysiek als mentaal.

Kortom, er is niet wat u tegenhoudt. Kies nu voor een abonnement VGAN Magazine. En ontdek hoe eenvoudig en fijn een veganistische lifestyle is.

VGAN Magazine heeft hiervoor een app waarin u de digitale editie kunt lezen. Een VGAN Magazine abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €19,95. En u profiteert van tot 45% voordeel op de losse verkoopprijs. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele aanbiedingen voor VGAN Magazine. En kies uw abonnement.

VGAN Magazine verschijnt 6x per jaar.

VGAN Magazine digitaal lezen

Heeft u een abonnement op VGAN Magazine? En heeft u een tablet, smartphone of computer? Dan kunt u VGAN Magazine digitaal lezen. Download de app voor iOS of Android. Meld u eenmalig aan in de app. En lees nieuwe en oude nummers waar en wanneer u maar wil in de app. In de app bekeken nummers zijn daarna zonder actieve internetverbinding in te zien. Handig voor onderweg in het buitenland, op de boot en andere situaties waar een internetverbinding minder betrouwbaar of duur is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden bij het betalingskenmerk op uw afschrift, in de bevestiging van het abonnement door de uitgever en/of op de verpakking van het tijdschrift.

VGAN Magazine cadeau geven

Het is ook mogelijk om een VGAN Magazine abonnement cadeau te doen. Er is al een cadeauabonnement voor €19,95. Een cadeauabonnement eindigt vanzelf wanneer alle edities zijn ontvangen. Opzeggen is niet noodzakelijk. Dus kent u iemand die, net als vele anderen, VGAN Magazine met plezier zal lezen? Geef een VGAN Magazine abonnement cadeau.

Voordelen van een abonnement

  • 6x per jaar als eerste VGAN Magazine in huis
  • Verras een ander met een cadeaubonnement (vanaf €19,95)
  • Bespaar tot 45% op de prijs in de winkel
  • Lees de digitale nummers op uw smartphone en tablet

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van VGAN Magazine op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.