Historia aanbiedingen

Geef jouw mening over Historia abonnementen

Hartelijk dank dat je een review wil schrijven over Historia. Je geeft ons hiermee inzicht in welke bladen goed bevallen en welke minder, wat ons kan helpen bij het indelen van de website. Je helpt bovendien andere bezoekers bij het maken van een betere keuze.

Zijn er (bezorg)klachten?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn je hier graag van dienst. Hieronder vernemen we graag wat je van het blad zelf vindt.

Jouw review

Reviews

  • Udo
  • 03-12-2016
Leuk blad om de historische kennis wat op te krikken

Staan altijd interessante artikelen in.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Saaie uitvoering
  • PvH
  • 28-08-2013

Prachtig blad. Duidelijk met liefde gemaakt. Ik heb mijn zoon van 16 een abonnement cadeau gegeven. Hij leest iedere keer een stuk of 2 artikelen (meer had ik ook niet verwacht) en ik lees het van kaft tot kaft. Een aanrader.

  • Jan van Doorn
  • 29-06-2019
Prima leesvoer voor onderweg (trein, vliegveld), of tijdens de vakantie

Goede manier van het populair belichten van historische gebeurtenissen en thema's. Illustraties zijn fraai, maar wel sterk gericht op dramatiek. De kaartjes van het verloop van gebeurtenissen willen vaak teveel in één plaatje laten zien. Daardoor schiet zo'n kaartje zijn doel (verheldering, overzicht) voorbij. Tip: vertel het verloop van een gebeurtenis zoals een veldslag aan het publiek, en gebruik de kaartjes als PPP. Dit leverde mij (amateur historicus) in ieder geval heel bruikbare tips op!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • A.P.M.Verbakel van Hoof.
  • 13-07-2018
Een heel fijn blad, ik ga er meteen voor zitten om het te lezen

Een heel fijn blad. Toen ik het de eerste keer zag, was ik meteen geïnteresseerd. Heb me meteen opgegeve. Vindt het nog steeds heel gaaf. Kijk er elke maand weer naar uit. Ga zo verder, een pluimpje....

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • johan tick
  • 24-05-2018
Geweldig blad om even te relaxen

Heel fijn blad met geweldige artikelen waar je veelal nog nooit van gehoord hebt. Geweldig fotowerk en heel goede illiustraties.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • R.Fasel
  • 28-08-2017
Een blad waar je naar uit kijk

Een heel mooi blad met mooie verhalen. Waarnaar je uit kan kijken wanneer je het blad uit heb .

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Frans
  • 18-08-2017
een fijn blad en gemakkelijk om te lezen.

Fijn lettertype en ik lees het altijd helmaal uit!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Danielle
  • 05-08-2017
Leerzaam, onderhoudend, niet te zwaar

Ik vind Historia een leuk blad wat geschiedenisonderwerpen op een leerzame, maar redelijk luchtige manier behandeld.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Jan Driessen
  • 01-06-2016

Ik heb een proefabonnement en het smaakt naar meer. Mooi om te lezen en te zien.

  • smartie
  • 30-10-2014

Historia als verjaardagscadeau gegeven wetende dat de persoon hiervoor n grote belangstelling heeft.

  • Napoleon
  • 30-10-2014

Ik heb Historia aan mijn kind gegeven. Van ons mag het wel vaker worden uitgegeven.

  • fust
  • 21-04-2014

goed voor de algemene ontwikkeling. voor (bijna) het hele gezin.

  • Frank
  • 28-02-2014

Interessant.