Mokum Magazine abonnementen

Mokum Magazine is voor iedereen die in Amsterdam of onze prachtige hoofdstad graag regelmatig bezoekt. Neem nu een abonnement op Mokum Magazine en ontvang dé glossy van Amsterdam iedere maand in de bus. U kunt ook een Mokum Magazine abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€27,50
1 jaar (12 nrs.)
 

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Mokum Magazine cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€27,50
1 jaar (12 nrs.)
 

Laatste reviews

Over Mokum Magazine

Hou je van Amsterdam, dan hou je van Mokum Magazine: dé glossy van Amsterdam. Iedere maand staat Mokum Magazine vol met interessante weetjes en uitgaanstips. Voor iedereen die in Amsterdam woont. Maar ook voor iedereen die buiten de hoofdstad leeft, maar zichzelf (nog steeds) een Amsterdammer voelt of graag onze prachtige hoofdstad bezoekt.

Aan de hand van persoonlijke interviews met bekende en minder bekende Amsterdammers, leer je Amsterdam door andere ogen zien en nog beter kennen; alles geïllustreerd met mooie foto's en verpakt in een heerlijke glossy

Mokum Magazine is op tal van plekken in Amsterdam, waaronder AH's en bioscopen, gratis op te pikken. Maar als je niet naast het net wil vissen of buiten Amsterdam woont, is het nu ook mogelijk om een voordelig abonnement af te sluiten. Je krijgt dan Mokum Magazine iedere maand gratis thuisbezorgd.

Voordelen van een abonnement op Mokum Magazine

  • Iedere maand verzekerd van het magazine
  • Gratis thuisbezorgd door heel Nederland

Mokum Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Mokum Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Mokum Magazine klantenservice