Denksport Zweeds 2-3* Vakantieboek abonnementen

Kies voor een Denksport Zweeds 2-3* Vakantieboek abonnement met tot 6% korting op de winkelprijs. Hét puzzelboek voor liefhebbers van Zweedse puzzels.


€23,50 23,75
5 nummers Stopt automatisch
1% korting

€42,30 42,75
9 nummers
1% korting

€75,75 80,75
17 nummers
6% korting

Laatste reviews

Over Denksport Zweeds 2-3* Vakantieboek

Dit puzzelboek in handzaam formaat staat garant voor urenlang puzzelplezier met boordevol extra grote Zweedse puzzels! Een grote bundel vol met puzzels die uw brein zullen breken. Denkt u dit aan te kunnen en houdt u van puzzelen? Kies dan voor het Zweeds Vakantieboek van Denksport.

Wat zijn de kosten van een abonnement op Denksport Zweeds 2-3 Vakantieboek? Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €23,50. En u geniet tot 6% korting op de losse verkoopprijs. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle Denksport Zweeds 2-3 Vakantieboek aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Denksport Zweeds 2-3* Vakantieboek verschijnt 17x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Zweeds 2-3* Vakantieboek

Wilt u Denksport Zweeds 2-3 Vakantieboek eerst zelf ervaren alvorens u een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een voordelig proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt de bezorging automatisch. U zit nergens aan vast. U herkent proefabonnementen aan het kenmerk "stopt automatisch" bij de aanbieding. U hoeft het abonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Denksport Zweeds 2-3 Vakantieboek proefabonnement voor €23,50.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 6% korting op de losse verkoopprijs
  • 17x per jaar Denksport Zweeds 2-3* Vakantieboek in de bus

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Zweeds 2-3* Vakantieboek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.