Denksport Zweeds Vakantieboek 2-3* abonnementen

Kies voor een Denksport Zweeds Vakantieboek 2-3* abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Hét puzzelboek voor liefhebbers van Zweedse puzzels.


€25,15 26,50
5 nummers Stopt automatisch
5% korting

€45,30 47,70
9 nummers
5% korting

€81,10 90,10
17 nummers
10% korting

Laatste reviews

Over Denksport Zweeds Vakantieboek 2-3*

Niveau: 2-3 sterren

Dit puzzelboek in handzaam formaat staat garant voor urenlang puzzelplezier met boordevol extra grote Zweedse puzzels! Een grote bundel vol met puzzels die uw brein zullen breken. Denkt u dit aan te kunnen en houdt u van puzzelen? Kies dan voor het Zweeds Vakantieboek van Denksport.

Een Denksport Zweeds Vakantieboek 2-3 abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie wil kennismaken met Denksport Zweeds Vakantieboek 2-3 is er al een abonnement vanaf €25,15. U geniet tot 10% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk alle actuele Denksport Zweeds Vakantieboek 2-3* aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Zweeds Vakantieboek 2-3*

Wilt u Denksport Zweeds Vakantieboek 2-3 eerst vrijblijvend proberen alvorens u voor een doorlopend abonnement gaat? Kies dan voor een voordelig proefabonnement. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het abonnement automatisch. U herkent proefabonnementen aan de toevoeging "stopt automatisch" bij de aanbieding. Opzeggen is niet noodzakelijk. Een Denksport Zweeds Vakantieboek 2-3 proefabonnement is er al voor €25,15.

Voordelen van een abonnement

  • 17x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Een abonnement is tot 10% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Zweeds Vakantieboek 2-3* op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.