Denksport Woordzoeker 3* Vakantieboek abonnementen

Kies voor een Denksport Woordzoeker 3* Vakantieboek abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Dit puzzelboek is uitgegroeid tot één van de meest geliefde uitgaven onder woordzoekerpuzzelaars.


€23,53
5 nummers Stopt automatisch
 

€33,75 35,55
9 nummers
5% korting

€60,45 67,15
17 nummers
10% korting

Laatste reviews

  • Hillegie
Ontspannen door inspannen

De doolhofpuzzels en de puzzels "Zoek om een hoek" vind ik het leukst. Fijn dat er tegenwoordig veel in het boekje staan!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Denksport Woordzoeker 3* Vakantieboek

Woordzoekers zijn woordspellen voor alle leeftijden. Probeer het zelf eens! Alle woorden zitten kriskras verborgen. Dit kan betekenen dat de woorden van links naar rechts staan; van rechts naar links; van boven naar beneden; van beneden naar boven of diagonaal. Bovendien, als alle gegeven woorden zijn weggestreept, blijft er een oplossing over.

Het 3 sterren vakantieboek een van de meest populaire woordzoeker-uitgaven vanwege het formaat en het niveau; niet te makkelijk en niet moeilijk. Gewoon lekker ontspannen puzzelen.

Denksport Service

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Denksport Woordzoeker 3* Vakantieboek. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Denksport Woordzoeker 3* Vakantieboek klantenservice