Denksport Woordzoeker 3* Vakantieboek abonnementen

Kies voor een Denksport Woordzoeker 3* Vakantieboek abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Dit puzzelboek is uitgegroeid tot één van de meest geliefde uitgaven onder woordzoekerpuzzelaars.


€19,00
5 nummers Stopt automatisch
 

€34,20
9 nummers
5% korting

€61,20
17 nummers
10% korting

Laatste reviews

  • Juffertje in het groen
Leuke thema's

De Denksportwoordzoekers kenmerken zich door de leuke thema's. De speciale vorm van hoekje om en het doolhof vind ik leuk.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Juffertje in het groen
Leuke thema's

De Denksportwoordzokers kenmerken zich door de leuke thema's. De speciale vorm van hoekjeom en het doolhof vind ik leuk.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Hillegie
Ontspannen door inspannen

De doolhofpuzzels en de puzzels "Zoek om een hoek" vind ik het leukst. Fijn dat er tegenwoordig veel in het boekje staan!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Denksport Woordzoeker 3* Vakantieboek

Woordzoekers zijn woordspellen voor alle leeftijden. Probeer het zelf eens! Alle woorden zitten kriskras verborgen. Dit kan betekenen dat de woorden van links naar rechts staan; van rechts naar links; van boven naar beneden; van beneden naar boven of diagonaal. Bovendien, als alle gegeven woorden zijn weggestreept, blijft er een oplossing over.

Het 3 sterren vakantieboek een van de meest populaire woordzoeker-uitgaven vanwege het formaat en het niveau; niet te makkelijk en niet moeilijk. Gewoon lekker ontspannen puzzelen.

Wat zijn de kosten van een Denksport Woordzoeker 3 Vakantieboek abonnement? Voor wie wil kennismaken met Denksport Woordzoeker 3 Vakantieboek is er al een aanbieding vanaf €19,00. En u profiteert van tot 10% korting op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle actuele Denksport Woordzoeker 3* Vakantieboek aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Denksport Woordzoeker 3* Vakantieboek verschijnt 17x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Woordzoeker 3* Vakantieboek

Nog niet overtuigd? Kies dan voor een Denksport Woordzoeker 3 Vakantieboek proefabonnement. En probeer dit bijzondere magazine zelf. Voordelig en vrijblijvend. Zodra het beloofde aantal nummers is bezorgd, stopt het proefabonnement vanzelf. Let op het kenmerk "stopt automatisch" bij proefabonnementen. Opzeggen is niet nodig. Een Denksport Woordzoeker 3 Vakantieboek proefabonnement is er al voor €19,00.

Voordelen van een abonnement

  • Profiteer van tot 10% korting op de winkelprijs
  • 17x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Woordzoeker 3* Vakantieboek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.