Denksport Woordzoeker Vakantieboek 3* abonnementen

Kies voor een Denksport Woordzoeker Vakantieboek 3* abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Dit puzzelboek is uitgegroeid tot één van de meest geliefde uitgaven onder woordzoekerpuzzelaars.


€19,00 19,75
5 nummers Stopt automatisch
4% korting

€34,20 35,55
9 nummers
4% korting

€61,20
17 nummers
10% korting

Laatste reviews

  • Juffertje in het groen
Leuke thema's

De Denksportwoordzoekers kenmerken zich door de leuke thema's. De speciale vorm van hoekje om en het doolhof vind ik leuk.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Juffertje in het groen
Leuke thema's

De Denksportwoordzokers kenmerken zich door de leuke thema's. De speciale vorm van hoekjeom en het doolhof vind ik leuk.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Hillegie
Ontspannen door inspannen

De doolhofpuzzels en de puzzels "Zoek om een hoek" vind ik het leukst. Fijn dat er tegenwoordig veel in het boekje staan!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie

Over Denksport Woordzoeker Vakantieboek 3*

Niveau: 3 sterren

Woordzoekers zijn woordspellen voor alle leeftijden. Probeer het zelf eens! Alle woorden zitten kriskras verborgen. Dit kan betekenen dat de woorden van links naar rechts staan; van rechts naar links; van boven naar beneden; van beneden naar boven of diagonaal. Bovendien, als alle gegeven woorden zijn weggestreept, blijft er een oplossing over.

Het 3 sterren vakantieboek een van de meest populaire woordzoeker-uitgaven vanwege het formaat en het niveau; niet te makkelijk en niet moeilijk. Gewoon lekker ontspannen puzzelen.

Een Denksport Woordzoeker Vakantieboek 3 abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een aanbieding vanaf €19,00. Met tot 10% korting op de losse verkoopprijs. Bekijk alle kennismakingsaanbiedingen voor Denksport Woordzoeker Vakantieboek 3. En kies uw abonnement.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Woordzoeker Vakantieboek 3*

Wilt u Denksport Woordzoeker Vakantieboek 3 eerst proberen alvorens u voor een langlopend abonnement gaat? Kies in dat geval voor een proefabonnement. Na het afgesproken aantal nummers stopt het proefabonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Let op de vermelding "stopt automatisch" voor proefabonnementen. U hoeft het proefabonnement dus niet op te zeggen. Er is al een Denksport Woordzoeker Vakantieboek 3 proefabonnement voor €19,00.

Voordelen van een abonnement

  • 17x per jaar het nieuwste nummer in huis
  • Bespaar tot 10% op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Woordzoeker Vakantieboek 3* op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.