Denksport Varia Vakantieboek 3* abonnementen

Kies voor een Denksport Varia Vakantieboek 3* abonnement met tot 9% korting op de winkelprijs. Het puzzelblad dat onmisbaar is op iedere vakantie.


€23,70 24,75
5 nummers
4% korting

€62,85 69,30
14 nummers
9% korting

Laatste reviews

Over Denksport Varia Vakantieboek 3*

Niveau: 3 sterren

Niveau: 3 sterren

Met een abonnement op Denskport Varia Vakantieboek ontvangt u ieder nummer automatisch thuisbezorgd. Dit puzzelboek is gevuld met diverse soorten puzzels, zoals Cijfercodes, Doorlopers, Kruiswoorden, Kruiswoordzoekers, Legpuzzels, Sudokus, Woordzoekers en Zweedse puzzels. Door het oplossen van deze gevarieerde puzzels wordt u binnen de kortste keren een echte allrounder.

Een Denksport Varia Vakantieboek 3 abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor wie Denksport Varia Vakantieboek 3 wil proberen is er al een abonnement vanaf €23,70. U profiteert van tot 9% korting op de winkelprijs. Vergelijk alle actuele aanbiedingen voor Denksport Varia Vakantieboek 3*. En kies uw abonnement.

Voordelen van een abonnement

  • 14x per jaar het nieuwste nummer vanzelf thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 9% korting op de losse verkoopprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Varia Vakantieboek 3* op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.