Denksport Varia Vakantieboek 3 abonnementen

Kies voor een Denksport Varia Vakantieboek 3 abonnement met tot 9% korting op de winkelprijs. Het puzzelblad dat onmisbaar is op iedere vakantie.


€23,70 24,75
5 nummers
4% korting

€62,85 69,30
14 nummers
9% korting

Laatste reviews

Over Denksport Varia Vakantieboek 3

Niveau: 3 sterren

Niveau: 3 sterren

Met een abonnement op Denskport Varia Vakantieboek ontvangt u ieder nummer automatisch thuisbezorgd. Dit puzzelboek is gevuld met diverse soorten puzzels, zoals Cijfercodes, Doorlopers, Kruiswoorden, Kruiswoordzoekers, Legpuzzels, Sudokus, Woordzoekers en Zweedse puzzels. Door het oplossen van deze gevarieerde puzzels wordt u binnen de kortste keren een echte allrounder.

Hoeveel kost een abonnement op Denksport Varia 3 sterren Vakantieboek? Voor wie Denksport Varia 3 sterren Vakantieboek wil proberen is er al een aanbieding vanaf €23,70. En tot 10% korting op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle Denksport Varia 3 sterren Vakantieboek aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Denksport Varia 3 sterren Vakantieboek verschijnt 14x per jaar.

Voordelen van een abonnement

  • 14x per jaar Denksport Varia 3 sterren Vakantieboek vanzelf thuis bezorgd
  • Profiteer van tot 10% korting op de winkelprijs

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Varia 3 sterren Vakantieboek op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.