Tijdschriften over Kunst, Cultuur en Wetenschap

Lees in alle rust over kunst, cultuur en wetenschap. Over de belangrijke trends en gebeurtenissen in uitgebreide artikelen van experts met dezelfde passie als jij. Gebundeld in prachtige magazines met schitterende foto's en illustraties.

National Geographic

Ontdek de wereld vanuit je luie stoel met een voordelig abonnement op National Geographic! Ontvang iedere maand boeiende fotoreportages, natuur, spannende expedities en wetenschappelijk onderzoek. Een blad met een missie dat je zal inspireren om beter voor deze mooie wereld te zorgen. Neem nu een abonnement op National Geographic en ontdek onze fascinerende planeet!

Historia

Beleef de belangrijkste dagen van de wereldgeschiedenis nu zelf met een abonnement op Historia. Een internationaal tijdschrift boordevol spannende verhalen over vervlogen tijden, oude beschavingen en belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen die onze wereld voorgoed deden veranderen. Ga met Historia mee op een fascinerende reis naar het verleden en plaats het heden in een historisch perspectief!

Côte & Provence

Côte & Provence vertelt u vier keer per jaar alles over Zuid-Frankrijk. Van vakanties tot droomlocaties, “geheime” restaurantjes, wijnadressen, verscholen dorpjes en de huizenmarkt. Geniet mee met landgenoten die wonen en werken op dit prachtige stukje aarde. Sluit nu een voordelig abonnement af op dit heerlijke tijdschrift!