Tijdschriften over Kunst, Cultuur en Wetenschap

Lees in alle rust over kunst, cultuur en wetenschap. Over de belangrijke trends en gebeurtenissen in uitgebreide artikelen van experts met dezelfde passie als jij. Gebundeld in prachtige magazines met schitterende foto's en illustraties.
Alles over Geschiedenis

tot 23% korting

Archeologie Magazine

tot 35% korting

Atelier

tot 21% korting

Dans Magazine

tot 45% korting

G-Geschiedenis

tot 43% korting

Het Weer Magazine

tot 33% korting

Historia

tot 32% korting

Kijk

 

Muze

 

Naober

tot 2% korting

National Geographic ...

tot 14% korting

National Geographic ...

tot 29% korting

New Scientist

tot 27% korting

Noorderland

tot 46% korting

Ons Amsterdam

tot 38% korting

Oostenrijk Magazine

tot 21% korting

Palet

tot 21% korting

Psychologie Magazine

tot 22% korting

Quest

tot 28% korting

Quest Junior

tot 4% korting

Scenes

tot 33% korting

Schrijven Magazine

tot 34% korting

Sociologie Magazine

tot 17% korting

Wandel Magazine

tot 37% korting

Wetenschap in Beeld

tot 30% korting

National Geographic

Ontdek de wereld vanuit je luie stoel met een voordelig abonnement op National Geographic! Ontvang iedere maand boeiende fotoreportages, natuur, spannende expedities en wetenschappelijk onderzoek. Een blad met een missie dat je zal inspireren om beter voor deze mooie wereld te zorgen. Neem nu een abonnement op National Geographic en ontdek onze fascinerende planeet!

Historia

Beleef de belangrijkste dagen van de wereldgeschiedenis nu zelf met een abonnement op Historia. Een internationaal tijdschrift boordevol spannende verhalen over vervlogen tijden, oude beschavingen en belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen die onze wereld voorgoed deden veranderen. Ga met Historia mee op een fascinerende reis naar het verleden en plaats het heden in een historisch perspectief!

Côte & Provence

Côte & Provence vertelt u vier keer per jaar alles over Zuid-Frankrijk. Van vakanties tot droomlocaties, “geheime” restaurantjes, wijnadressen, verscholen dorpjes en de huizenmarkt. Geniet mee met landgenoten die wonen en werken op dit prachtige stukje aarde. Sluit nu een voordelig abonnement af op dit heerlijke tijdschrift!