Computer en Internetmagazines

Met de komst van de smartphones is de grens tussen mobiel en computer vervaagd. En met 3G en 4G zit iedereen nagenoeg altijd en overal op internet. Daarom hebben we alle aanbiedingen computerbladen, tijdschriften over mobiele telefonie en internet magazines hieronder samengevoegd in grote rubriek. Van game-magazines tot computerbladen. En van magazines over design en vormgeving tot tijdschriften voor de liefhebbers van techniek. Je vindt het op Abonnement.nl. Ieder abonnement kan je afsluiten met aantrekkelijke kortingen. En veel magazines zijn bovendien heel leuk om cadeau te geven.
AG Connect

tot 75% korting

C't Magazine

tot 28% korting

CHIP Fotomagazine

tot 38% korting

Computer Idee

tot 44% korting

Computer!Totaal

tot 33% korting

iCreate Magazine

tot 26% korting

Linux Magazine

tot 11% korting

PCM

tot 20% korting

Power Unlimited

tot 33% korting

T3

 

Tips & Trucs

tot 16% korting

Wired

 

Power Unlimited

Het grootste maandblad van de Benelux over computergames. Power Unlimited is al bijna 25 jaar hét magazine voor wie van games houdt. Iedere maand het laatste gamenieuws, game reviews, beoordelingen en screenshots. En alles geschreven met een flinke dosis humor!

Computer Idee

Een tweewekelijks tijdschrift voor iedereen die meer uit zijn computer wil halen. Computer Idee geeft oplossingen voor alledaagse computerproblemen en maakt het beheer van uw eigen computer begrijpelijk. Daarnaast veel tips over nieuwe ontwikkelingen en trends binnen de consumentenelektronica. Zeer informatief en laagdrempelig.

Wired

Een maandblad voor intellectueel nieuwsgierige mensen met een breed spectrum aan onderwerpen – technologie, cultuur, architectuur, design, business, politiek, filosofie en de economie. Wired brengt je de verhalen van de frontlinie van de ontwikkelingen in de 21e eeuw. Een tijdschrift met een overtuigende inhoud, scherp ontwerp en geweldige fotografie. Verbreed je horizon en abonneer je op Wired!