TV Film aanbiedingen

Geef jouw mening over TV Film abonnementen

Hartelijk dank dat je een review wil schrijven over TV Film. Je geeft ons hiermee inzicht in welke bladen goed bevallen en welke minder, wat ons kan helpen bij het indelen van de website. Je helpt bovendien andere bezoekers bij het maken van een betere keuze.

Zijn er (bezorg)klachten?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn je hier graag van dienst. Hieronder vernemen we graag wat je van het blad zelf vindt.

Jouw review

Reviews

  • Pvd W
  • 21-11-2013

Prettig leesbaar. Voldoende informatie. Veel nieuws over de nieuwste films. Voor ieder wat wils. Weinig onnodige reclame wat prettig is.

  • Anny Hendrix
  • 12-08-2018
Overzichtelijk blad

Een super, en makkelijk leesbaar blad, met veel info's over films e.d.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Anita van der Sluis
  • 01-07-2018
De meest overzichtelijke televisiegids

Duidelijk blad, met achtergrondinformatie, alle kanalen staan erin, alles makkelijk te vinden.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Yvon
  • 01-07-2018
Blad voor extra info over films

Meer info over films (nieuw en op TV) dan andere gidsen. TV overzicht duidelijk. Gelukkig weinig overbodige andere info.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Karin
  • 14-06-2018
Zeer duidelijke indeling met zender aanduiding

Zeer duidelijke indeling. Fijn is ook dat er in de gids bij de tv zenders duidelijk staat, welk zender nummer je moet intoetsen; bv SBS9 bij KPN op zender nummer 34. Scheelt een hoop gezoek! En goedkoop in prijs!

Sterke punten
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Yvonne
  • 04-06-2018
Programmeergids

Fijn 2 weken vooruit te programmeren, maar wat als de informatie regelmatig niet klopt? Dan heb je een probleem en mis je programma's.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Henk Rauwerdink
  • 01-05-2018
Niet mijn favoriete TV - gids.

Ik vind het blad op zich redelijk overzichtelijk, maar het is niet mijn blad!

Sterke punten
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Marina
  • 13-04-2018
Fijn en overzichtelijk blad

Wij vinden het een fijn en overzichtelijk blad met heel veel zenderinformatie en leuke puzzels enz.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Natasja
  • 31-10-2017
Handig voor 2 weken

Handig tv blad voor 2 weke, biedt de mogelijkheid om voor te programmeren. Helaas is de informatie niet altijd juist en blijkt er voor die dag een hele andere programmering actueel te zijn.

Sterke punten
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • demelza
  • 26-10-2017
Abonnementen

Het blad klopte wel. Soms stond er een beetje verkeerd wat er die dag kwam. Het blad was de eerste keer goedkoop maar nu is het duur. Dat vind ik te veel geld.

Sterke punten
  • Informatief
  • Anna
  • 24-10-2017
Ik vind het fijn om lezen wat er op tv komt en waar het over gaat.

Altijd heel veel informatie over nieuwe films en programmas.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • janssen
  • 19-10-2017
Overzichtelijk

1 maal in de 2 weken minder afval

Sterke punten
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • A.D den Boer
  • 09-10-2017
T.V Film

Gezellig blad, duidelijk te Lezen en in 1 opslag weet je waar je naar zoekt.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Jansen
  • 03-10-2017
Fijn blad met veel film informatie

We hadden altijd de Avrobode maar door de mooie aanbieding van TV film zijn we een jaar geleden overgestapt.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Cor
  • 23-08-2017
een mooi blad,en overzichtelijk

Een mooi blad ,met veel info over film en programma s

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • SB
  • 18-08-2017
Betaalbare tv gids met ook leuke info en nieuwtjes

Betaalbare tv gids met leuke nieuwtjes en info erin. Geen magazine het draait uiteraard om de tv gids, zoals het is bedoeld

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • W.Roelofs
  • 06-08-2017
Fijn en goed blad

Zeer duidelijk blad goede beschrijvingen bij de films .

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Jose
  • 06-08-2017
Onmisbaar voor mij

Fijne gids, overzichtelijk, duidelijk, voldoende informatie. Ik heb liever een papieren versie dan een online gids. Ideaal, 2 weken tv informatie van alle zenders die ik ontvang.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • btm
  • 31-05-2014

te druk en complex, te kleine letters

  • ben
  • 20-05-2014

overzichtelijk maar de bezorging is slordig wordt het blad niet in plastic verpakt wandt nu ontvangen wij het vaak eschadigd is net of het gelezen is door een ander (de bezorger) ook in het begin blad niet gekregen maar dit is goed opgelost een dag later wel ontvangen en dit was wel verpakt

  • Moniek
  • 14-01-2014

prettig dat het 2 weken bevat, overzichtelijk.

  • anoniem
  • 20-08-2013

duidelijke tv gids goed overzicht van de netten

  • TB82
  • 12-08-2013

Duidelijk en overzichtelijk

  • abc
  • 20-06-2013

het zenderaanbod is duidelijk aangegeven

  • Matt
  • 02-04-2013

We namen het blad meestal als los blad, toen er een mooie aanbieding kwam voor een jaarabonnement was de beslissing snel genomen want alle gewenste info vinden we er in.

  • JJ
  • 25-03-2013

TVfilm is lekker groot en duidelijk. Recht toe recht aan vermaak. Met veel aandacht voor films. Zeker ook voor deze prijs zou ik een abonnement tvfilm iedereen aanraden.

  • Bea
  • 22-03-2013

Alles staat erin wat wij belangrijk vinden. Veel zenders. Ik blader hem gelijk door als de post hem bezorgd heeft.

  • JP.de Wit. Waalwijk.
  • 04-03-2013

Ik ben tevreden over dit magazine het wordt op tijd bezorgd. Het is overzichtelijk en begrijpelijk gerangschikt ik zou zeggen doorgaan zo. Als hij bezorgd wordt kijk ik hem gelijk door en ben ik weer volledig op de hoogte wat mij de komende twee weken weer te wachten staat. Mijn advies houden zo!!!

  • John
  • 30-07-2012

TV Film aangevraagd om te zien welke tv programma's er zijn op tv.

  • bosmuts
  • 29-03-2012

TV Film is een erg goed blad voor weinig geld.

  • R,Jansen
  • 17-04-2011

tvfilm is een blad wat je niet gauw vergeet.Het leest makkelijk weg,staat boordevol nieuwtjes,kortom,een blad dat je niet zo gauw vergeet.

  • C.J.M. Kuijper
  • 24-02-2011

Het is het enige omroepblad dat ik zonder leesbril kan Lezen

  • E. Veneman
  • 18-02-2011

Het is een fantastisch blad. Ik kijk er iedere 14 dagen weer naar uit. Veel zenderinfo en heeeel veel filminfo. Bedankt

  • l.v.luik
  • 24-01-2011

Een compleet blad voor een ieder wat. Fijn om te Lezen met de matte uitvoering van de paginas vind ik fijn. Kwaliteit-prijs verhouding is erg goed.

  • ejm van keulen
  • 22-01-2011

tv film is gewoon een fijn tv blad waar alles in staat wat je als tv kijker moet weten. uit.

  • M.J. van Haarlem-Wolfs
  • 19-01-2011

sinds kort lezen wij uw blad: super. groot aantal zenders, precies genoeg informatie.