Noordhollands Dagblad  aanbiedingen

Geef jouw mening over Noordhollands Dagblad abonnementen

Hartelijk dank dat je een review wil schrijven over Noordhollands Dagblad . Je geeft ons hiermee inzicht in welke bladen goed bevallen en welke minder, wat ons kan helpen bij het indelen van de website. Je helpt bovendien andere bezoekers bij het maken van een betere keuze.

Zijn er (bezorg)klachten?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn je hier graag van dienst. Hieronder vernemen we graag wat je van het blad zelf vindt.

Jouw review

Reviews

  • Rob
  • 25-12-2016
Prettig voor lokaal nieuws.

Lees hem alleen voor het lokale nieuws.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Fam. Smit
  • 25-02-2019
Heerlijk blad

Heerlijk blad zo in de ochtend... Komt altijd op tijd, fijne bezorger. Hij is niet goedkoop maar het is het zeker waard. We kunnen niet meer zonder.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • G.Woud
  • 10-06-2018
Een fijn blad, lekker op het balkon met een wijntje

Je wordt goed op de hoogte gehouden wat er allemaal in de regio gebeurd, ik lees het blad met veel plezier van A tot Z, prima bezorging.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • ina Leegwater
  • 30-04-2018
Een fijne krant om 's ochtends op tijd in de bus te krijgen

Het is fijn dat er ook een bijlage bij is van onze streek. Met wetenswaardigheden. Ook de humor met Toos.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Petra
  • 13-04-2018
Fijn ochtendblad

Gewoon een lekker dagblad voor de regio waar je woont.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • H. Stodel
  • 06-04-2018
Een goed ochtendblad

Een aardig goed leesbaar blad maar is te duur voor Aow klanten, ik zal dan ook helaas moeten opzeggen

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Jan
  • 09-01-2018
Wel lekker 's morgens in de vroegte een krant

Ben wel blij dat ik 's morgens een krant kan lezen en heb bewust gekozen voor een blad met plaatselijk nieuws. Voor dezelfde prijs heb ik een landelijk dagblad, dat wel. Het plaatselijk nieuws valt mij tegen. Het zijn hoofdzakelijk Hoorn en Enkhuizen die de boventoon voeren. Woon zelf in Midwoud en weet dat er o.a. bij de Spar de laatste weken is ingebroken, dan wel een poging daartoe is gedaan. Zo ook van zondag op maandag (7 op 8 jan.) Niets daarover in de krant, wel een artikel over Oostzaan. Ik vraag mij of uw krant nog wel met de voeten in de plaatselijke klei staat .... Jammer.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig
  • Gré .
  • 30-12-2017
Fijne krant om op de hoogte te blijven van onze regio

Interessant om 's avonds op de pc nog even alle laatste nieuwtjes mee te nemen, en dan 's morgens gezellig de krant te lezen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Ron
  • 20-12-2017
Informatief in de ochtend om het regionieuws te lezen

Altijd lekker om het uitgebreide regio nieuws te lezen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Henk Oosterhoff
  • 14-12-2017
Makkelijk leesbaar

De combinatie van plaatselijk, nationaal en internationaal nieuws is voor mij aantrekkelijk......

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Klant E.
  • 14-12-2017
Fijn dat de krant 's morgens komt en er een Zaans gedeelte is

Ik heb wel bezwaar tegen het feit dat de tv gids niet elke keer op dezelfde plek is terug te vinden!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • WNKR
  • 12-12-2017
Gezellig met elkaar aan tafel met een kopje koffie en het delen van de krant

Het is fijn om de krant met elkaar te lezen. Ook deel je meteen met elkaar het nieuws en zeker de zaken in de omgeving.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Gelukkige lezer
  • 11-12-2017
Hoe is het mogelijk dat jullie mijn review al hebben gevonden

Het is gewoon zo dat ik als leek niet kan beoordelen over de inhoud van alle geschreven teksten maar een eerste indruk en aanzicht is al geweldig en diegene die de indeling van de krant voor verzending naar jullie klanten heeft gerealiseerd verdiend een pluim ( of opslag ) .

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • lezer uit Andijk
  • 03-12-2017
Lezen van de krant Noordhollands Dagblad

Landelijk en lokaal informatief, goede journalistiek en neutraal.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Lezeres
  • 03-12-2017
Fijne start in de ochtend

Fijn formaat krant. Lastig in elkaar gedaan het regionale en landelijke gedeelte. Verder lastig dat de tv gids niet altijd op dezelfde plaats staat!

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • tja
  • 23-11-2017
Als je hem niet leest mis je niet veel

De krant valt mij tegen, veel niets zeggende artikelen en ook te kort. Ik weet niet of ik nog een abonnement neem. Ook vervelend: eerst landelijk, dan regionaal, dan sport en dan weer vice versa.

Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • K Hondius
  • 23-11-2017
Gezellig

Gezellig na het ontbijt even alles napluizen. Rouwadvertenties vinden wij belangrijk.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Familie Groot
  • 22-11-2017
Een mooie krant

Prima krant

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • fam.staal
  • 14-11-2017
Ontbijt krant, een fijn begin van de dag

Wij waren heel lang klant van de krant, maar nu a.o.w ers en wordt het te duur maar regelmatig een leuke aanbieding houd ons toch lezend. Bedankt!

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Geen naam
  • 11-11-2017
Goed dagblad

Wel soms met veel advertenties.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Johanna
  • 07-11-2017
Gezellig wakker worden met een krantje bij het ontbijt

Een duidelijke indeling van de krant. Leest aangenaam. Goede info over de regio.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • tiny
  • 06-11-2017
een goed begin van de dag

Fijn om elke dag de krant stipt op tijd in de brievenbus te vinden.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Jacky
  • 31-10-2017
Een duidelijke krant

Heel fijn dat alle rubrieken goed geordend zijn. Zo is het makkelijk om even snel de krant te lezen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Y. Dekker
  • 30-10-2017
Een goed begin van de dag

Een actuele, onthullende, streekgebonden krant om de dag goed mee te beginnen. Zodat je mee kan praten over allerlei gebeurtenissen in de wereld.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Petra
  • 19-10-2017
oud nieuws

Nadat ik langere tijd geleden een keer een abonnement heb gehad, verheugde ik me erop deze krant weer te lezen. maar het landelijk nieuws is vrijwel zonder uitzondering al oud. Soms heb ik het al 3 dagen ervoor op de NOS app gelezen. Wat er dan overblijft zijn de regionale voetbaluitslagen, wat sfeerverhalen uit de omgeving en waar en wanneer er ergens een aanrijding was. Al met al teleurstellend.

Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig
  • Weinig verrassend
  • nn
  • 16-10-2017
Regionieuws

Een prima krant met regionieuws.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Inge
  • 20-09-2017
Genieten op zaterdagochtend

Ik heb het weekendabonnement en kijk er elke week naar uit om zaterdag aan de tafel met een kop koffie heerlijk op mijn gemak de krant te lezen. En daarna aan de cryptogram te beginnen.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • J van Peenen
  • 11-09-2017
Mijn man is verslingert aan jullie blad

Wij zijn erg tevreden en mijn man helemaal geen dag zonder de krant. Wordt elke dag netjes op tijd in de brievenbus gedaan. Dus geen klachten. Zo houden. Groetjes van Fam van Peenen

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Truus Drenth
  • 03-09-2017
Heerlijk genieten s morgens

Heerlijk nieuwsblad. Overzichtelijk. Maar het formaat mag iets handzamer.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Bert van der Heijden
  • 28-08-2017
fijn krantje voor op vacantie

prima blad om op de hoogte te blijven van lokaal en internationaal nieuws; en bezorging is perfect (op tijd en geruisloos)

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • M.Nagel-Hennink
  • 22-08-2017
Om mee wakker te worden.

Het Noordhollands Dagblad leest lekker . De zaterdag editie met de extra bijlage vind ik erg prettig. Vooral stad en streek vind ik informatief.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Paul
  • 19-08-2017
Breakfast paper

NHD geeft een prima weergave van alle lokale gebeurtenissen van de Zaanstreek. Daarnaast een prima aanvulling op de landelijke nieuwsberichten.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • A.Bolten
  • 15-08-2017
kijk er elke ochtend weer naar uit.

vindt er alles in uit de regio.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Marja
  • 09-08-2017
's Ochtends bij ontbijt

Ik ben geïnteresseerd in het regionale nieuws. Helaas zie ik nog steeds veel taalfouten voorbijkomen wat mijn irritatie opwekt

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • Christina Cornelisse
  • 01-08-2017
Fijn om te lezen als ik thuis kom met inderdaad een kop koffie

Het is een goed blad met de kennemer als bijlage zomertijd ook fijn om te lezen plus sport ik had niet gedacht dat het deze keer wel goed zou bevallen, de volkskrant een tijdje gehad maar een streekblad is prima voor mij blijf nog even genieten van dit blad!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Marian
  • 01-08-2017
Bezorgen nog steeds de zwakste schakel?

Weer eens een proefabonnement genomen om te kijken of de bezorging van de krant inmiddels is verbeterd. Helaas, de 1e week alle dagen krant half uit de bus, dus natte krant zaterdag en vanmorgen helemaal geen krant. Netjes opgegeven maar dan krijg je een code voor de digitale krant. Die zit bij het proefabonnement in dus dat heeft geen zin. Jammer dus. Als dit niet verbeterd dan helaas afschrijving maar storneren en ook proefabonnement maar weer opzeggen.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • COR
  • 12-07-2017
heerlijk s.morgens vroeg de krant lezen

even lekker lezen

Sterke punten
  • Afwisselend
  • I. Boots
  • 10-07-2017
Lekker om te lezen tijdens de lunch of bij een kop koffie

Een informatief blad met veel regionaal nieuws.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Peter van der Linden
  • 23-06-2017
Te kort plaatselijk nieuws

Ik woon in Heerhugowaard en vindt dat een stad van ongeveer 60 duizend inwoners qua nieuws er erg bekaaid vanaf komt. Het is juist de kracht van een regionaal dagblad om meer plaatselijk nieuws te genereren.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Wendy
  • 02-06-2017
goede krant

Veel regionaal nieuws en mooie bijlagen op zaterdag en maandag.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • COR
  • 23-05-2017
heerlijk smorgens vroeg de krant lezen

prima krant altijd het laatste nieuws

Sterke punten
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • koos
  • 22-05-2017
puzzel krant

Interressante krant over alkmaar en omstreken. En de puzzels vind ik leuk

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • Geeske van Langen
  • 22-05-2017
bezorgklachten

Als je bezorgklachten hebt, geeft de krant niet thuus. Hij wordt niet nabezorgd. Moet het dan met een digitale versie doen. Als het inloggen al lukt. Wat vind ik dit slecht. Betaal je een duur abonnement van 93,00 euro per kwartaal. Geen wonder dat mensen de krant opzeggen. Ben al 39 jaar lid, maar de service is ronduit slecht!

Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Anneke Stokman
  • 05-05-2017
Mijn eerste leeswerk als ik uit bed kom

Gezellig de krant lezen als ik uit bed kom. Kopje thee erbij en wakker worden met de krant. Dit gebeurt zo rond 7 uur of eerder. Gek als er geen krant is, dan ben ik uit mijn ritme. Het is een goed begin van mijn dag landelijk en plaatselijk nieuws. Mooie ervaringsverhalen van andere mensen interesseren mij bijzonder.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • O. Ruiter
  • 30-04-2017
Lekker wakker worden met het NHD

Na m'n ontbijtje, lees ik altijd eerst de krant. Eerst het wereldnieuws en dan de regio. Weer helemaal op de hoogte van al het gebeuren in de wereld en mijn omgeving, ga ik nog even de Sudoku maken. Dat is pas echt wakker worden!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • ontbijtlezer
  • 29-04-2017
Fijne krant om de dag mee te beginnen

Fyne krant om te lezen, vooral het regionale gedeelte spreekt me erg aan! Jammer genoeg is de krant vrij duur en kan ik m alleen lezen indien er een aanbieding is, maar dan geniet ik er des te meer van hahaha.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Trudy
  • 26-04-2017
Iedere morgen lees ik met plezier de krant onder het genot van een kopje koffie

Ik volg met name het streeknieuws van Schagen en omstreken daarnaast wil ik graag zien wie deze planeet verlaten hebben. De krant is overzichtelijk en hij is niet schreeuwend zoals de Telegraaf.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • K.C.de Groot.
  • 15-04-2017
Lekker krantje om bij wakker te worden.

Prima blad. Voldoende wereldnieuws en ook streek gebonden nieuws - van waar je in Noord-Holland woont.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Cees Stoop
  • 30-03-2017
Lekker veel lokaal nieuws

Prima krant.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • xx
  • 03-03-2017
nieuws uit je stad

Een blad wat ik lees voornamelijk voor de berichten en nieuws uit mijn stad zelf, al moet ik zeggen dat het noordhollands dagblad altijd 1 dag achterloopt.

Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Corrie Schellinger
  • 23-02-2017
Heerlijke krant aan de keukentafel met ontbijt

Duidelijke taalgebruik, streeknieuws, helemaal op de hoogte

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • N.Besseling
  • 18-01-2017
wanneeer krijgen trouwe lezers een bonus?

Mijn enige probleem is dat er steeds abonnementen met korting worden gegeven. Waarom krijgen de trouwe lezers geen extraatje? bv een maand gratis lezen

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • H.J.C.Hemmer
  • 13-08-2013

Lekker formaat.

  • anoniem
  • 01-07-2013

Noordhollands dagblad biedt prettig regionaal nieuws, maar ook zeer up to date met landelijk en wereldnieuws, op tabloid formaat. Mooie grote foto's, fijne vormgeving en uiteenlopende meningen van journalisten.

  • Groen
  • 13-05-2013

Voor 4 euro 4 weken het noord hollands dagblad! dat is nog eens proefabonnement. En dan ook een uitstekende krant die altijd trouw wordt bezorgd - in weer en wind. Kortom een proefabonnement noordhollands dagblad is een aanrader.

  • S.E. Tibbesma
  • 14-08-2012

Na tien jaar forensen met de trein naar Amsterdam nu een baan in Hoorn gevonden! Was aldoor op de hoogte van het nieuws via de gratis verspreide kranten in het openbaar vervoer. Ik hoop dat ik nu voordat ik op de fiets stap op de deurmat het Noordhollands zal vinden en die bij mijn bord havermout ‘s morgens vroeg al kan lezen.

  • F. Brouwer
  • 19-12-2011

Het grootste nieuws is het regionale nieuws

  • Beertje
  • 14-09-2011

Leuk om te kijken wat er precies zoal in staat en om te kijken naar de actuele vacatures

  • R. van Geerenstein
  • 10-09-2011

Daar wij in Noord Holland wonen en graag op de hoogte blijven is het Noord Holland dagblad de enigste optie