Leidsch Dagblad aanbiedingen

Geef jouw mening over Leidsch Dagblad abonnementen

Hartelijk dank dat je een review wil schrijven over Leidsch Dagblad. Je geeft ons hiermee inzicht in welke bladen goed bevallen en welke minder, wat ons kan helpen bij het indelen van de website. Je helpt bovendien andere bezoekers bij het maken van een betere keuze.

Zijn er (bezorg)klachten?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn je hier graag van dienst. Hieronder vernemen we graag wat je van het blad zelf vindt.

Jouw review

Reviews

  • martin
  • 24-01-2018
Een goed begin van de dag

Zo doorgaan.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Anne Wielinga
  • 23-10-2017
Heerlijk de zaterdagkrant, lezen met een heerlijk bakkie Nespresso!

Prima krant, de bijlagen op zaterdag vind ik heerlijk om te lezen, over van alles en nog wat! Alleen ik en de krant met een bakkie Nespresso, genieten toch!

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Silvia
  • 26-09-2017
Lekker ff bij een bakkie koffie krantje lezen

Makkelijk te lezen, blij met het streeknieuws.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • N. van Duinen
  • 14-09-2017
Een rust puntje op de dag

Heerlijk om de krant te lezen 's ochtends voordat ik naar mijn drukke werk ga. Erg fijn om even een rustpuntje op de dag te hebben. Even een update over de regio, nieuws veraf maar ook dichtbij. Kopje koffie erbij en daarna kunnen de drukke dag weer in!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • H. de Bruin
  • 30-08-2017
Goed streeknieuws en verhalen -

Streeknieuws leuk om te lezen - landelijk nieuws en interviews vaak letterlijk gelijk aan andere dagbladen.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Bert van veen
  • 31-07-2017
Leids en regionaal nieuws, dat nergens anders te vinden is

Vooral het uitgebreid bieden van, wat onderbelicht, nieuws ui t Leiden en de omliggende gemeenten, is een sterk punt. Ook sport uit deze regio is nergens anders, zo uitgebreid te vinden.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • van abswoude
  • 30-05-2017
mooi aanbod

mijn abonnement is duurder

  • Wally van der Meer
  • 11-03-2017
Slechte bezorging

Wij hebben eerder ( ca 40 jaar ) een abonnement gehad en wegens slechte bezorging opgezegd. Nu hebben wij een proefabonnement. Twee dagen in de bus en vandaag weer geen leidsch dagblad. Niets veranderd dus !!!!! Ps: bij de telegraaf hadden wij die problemen niet. Ligt dus blijkbaar niet aan de bezorger Wally Vd Meer, Noordwijk

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Marjo Venema
  • 01-03-2017
Krant in Oegstgeest

Goede krant. Uitstekende bezorging.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Jp
  • 14-02-2017
Fijne streekkrant

Fijne streek krant leest prettig. Alleen jammer dat je toch regelmatig dubbele stukjes leest. Eerst op de ene paar pagina's verder weer?. Voor weekend leuke bijlage?

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Marianne
  • 07-02-2017
Vooral op maandag genieten van de regionale sport

Van alles wat maar regionaal nieuws is het heerlijkste van de krant!

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Hennie Ouwehand
  • 18-12-2016
Een gezellige krant om uit bed vandaan te lezen!

Informatief over het nieuws en en ook het nieuws uit de regio.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • katwijk
  • 07-01-16

Uitgebreid nieuws uit de regio. Goed algemeen nieuws, en leuke soms interessante bijlagen.

  • Clementine
  • 4-12-2015

Prima, alleen de fotoreportage in het midden hoeft voor mij niet. Teveel foto, te weinig tekst. Maar misschien doen jullie dit voor de dyslectici?

  • niet vermelden
  • 9-11-2015

lokaal nieuws

  • P.W.
  • 10-10-2014

Veel regionaal nieuws en de hoogtepunten (veelal dieptepunten) uit het wereldnieuws. Prima. De app is ook prima, maar die gebruik ik weinig.

  • katwijk
  • 18-03-2011

Al jaren abonnee, en gelukkig krijgt hier de Zaterdagsport volop aandacht.