De Telegraaf aanbiedingen

Geef jouw mening over De Telegraaf abonnementen

Hartelijk dank dat je een review wil schrijven over De Telegraaf. Je geeft ons hiermee inzicht in welke bladen goed bevallen en welke minder, wat ons kan helpen bij het indelen van de website. Je helpt bovendien andere bezoekers bij het maken van een betere keuze.

Zijn er (bezorg)klachten?

Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn je hier graag van dienst. Hieronder vernemen we graag wat je van het blad zelf vindt.

Jouw review

Reviews

  • Een oude bekende
  • 25-12-2016
Telegraaf het nieuws van de Dag

Leuk om te lezen, maar wij kijken uit naar zaterdag, want Vrouw voert de boventoon

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • anoniem
  • 27-11-2016
Elke dag weer spannend!

Ik vind het een genot om elke morgen de krant en de goede artikelen te kunnen lezen om zo weer up to date de dag door te komen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Th van woerkom
  • 21-11-2013

Leest lekker en de sport komt uitgebreid aan bod.

  • G
  • 10-09-2019
Mooi vroeg even lezen

Prima informatief en lekker vroeg op de mat. Nadeel vind ik persoonlijk dat er teveel over voetbal geschreven wordt en te weinig over de formule 1 of andere sporten. Namens mij vrouw: ze is blij dat het blad "vrouw" weer terug is.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Kristien Paulsen
  • 05-09-2019
Lekker fantastische Telegraaf 's ochtends lezen bij de koffie altijd op tijd, om 5 uur bij deur pakken

Interessant, goed format, altijd op tijd, prachtig.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Jac. Janssen
  • 22-08-2019
De Telegraaf is iedere morgen weer een goed begin!

Voor mij een goed begin van de dag , ben weer helemaal op de hoogte van het laatste nieuws met dikwijls boeiende verhalen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • javico
  • 08-08-2019
Regionaal en financieel nieuws erg mager

Er verschijnt te weinig informatie in de krant over Rotterdam en het financiële gedeelte wordt ook steeds minder. Daarentegen lijkt het wel of de enige sport in Nederland mannenvoetbal is want dat krijgt steeds meer aandacht. Vandaar de opzegging op de Telegraaf.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • conny
  • 25-07-2019
Fijn om een papieren blad te lezen

We lezen de telegraaf al jaren naar tevredenheid. Is altijd op tijd.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Diana S.
  • 14-07-2019
Elke dag een dag vol plezier dankzij De Telegraaf

Goede, nuchtere krant. Geen meningen (over het klimaat, bijvoorbeeld) die je door je strot worden geduwd. Vaak wordt ook de andere kant van de medaille besproken (zoals over de asielzoekers industrie en de woningnood). Meerdere goede columnisten ook zoals Martin Visser en Jaap van Duijn. Heb de Telegraaf al jaren elke ochtend in de brievenbus en is voor mij het rust-momentje van elke dag en elk weekeinde.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Gulpen
  • 25-06-2019
Best of the rest

Spannend intrigerend en soms te rechts(politiek gezien). Goede sportkrant.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • Bo
  • 16-05-2019
Lekker eenvoudig mee wakker worden

Artikelen redelijk, sensatie te breed uitgemeten. Krant wordt helaas dunner en dunner.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig
  • Niet goedkoop
  • Jean Schoonderwalt uit Deurne
  • 11-04-2019
Fijne krant om heerlijk mee wakker te worden

Gewoon kicken 's morgens of 's middags, ga er helemaal in op, bel dan mijn zus, of zij mij, en dan gaat het erop: discussies, boosheid, humo, gewoon ALLES!!!! Hangen vaak minstens 30 min of meer aan de telefoon, alleen al voor de inhoud van de krant. Nou, dit zegt toch genoeg. Super krant die Telegraaf!!!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Carolien
  • 19-03-2019
Krant die op tijd is.

Heerlijk s'morgens nog even lekker de krant lezen voordat je naar je werk gaat, met het laatste nieuws.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • rini Heshof
  • 02-03-2019
Fijn blad voor op het balkon. Vooral in de zomer.

Voordelig betreft de maandaanbieding. Duur betreft het normale abonnement.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Harry Crijns
  • 11-02-2019
‘s Morgens is de Telegraaf met een kop koffie de aanvang van mijn dag

Heel interessant lezerswaardig. Kritisch en confronterend. En als slot de strips en de puzzels..... Ga lekker door!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Jacques
  • 19-12-2018
Fijn duidelijk blad

Duidelijk en informatief. Ook achtergronden worden goed belicht. Fijn dat het ook met een weekend abonnement kan. Door de week te weinig tijd om te lezen. Weekend abonnement mooie oplossing.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Elly Beentjes
  • 28-09-2018
Lekker op de tafel bij de koffie

Prima krant. Ik ben er tevreden mee.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Anonymus
  • 24-09-2018
De Telegraaf heeft iets gezelligs

Naast het dagelijkse nieuws, heeft de Telegraaf ook iets gezelligs, is mijn mening. Aparte berichtjes, die je niet gauw in andere kranten vindt. En leuke puzzels en een mooie lay out. En gezellige gratis extra magazines bij de zaterdagkrant. De keren dat bij mij de zaterdagkrant niet bezorgd was, had ik echt de pest in!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Herlinda
  • 10-09-2018
Heerlijk wakker worden met de Telegraaf

Krant ligt iedere morgen trouw in de bus. Heerlijk begin van de dag. Zeker een gemis op zondag. Saaie dag zonder krant. Lees de krant van begin tot eind in een ruk uit. Zo altijd bij de tijd!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Afwisselend
  • P.a.Grau
  • 18-08-2018
Altijd direct het laatste nieuws

Wij lezen de telegraaf al 35 jaar met genoegen, ik wilde wel een opmerking maken naar Wouter de winter: hij schrijft op 18 augustus dat het allemaal zo goed gaat achter de schermen; donkere wolken, banken dit jaar al 30% gezakt op de beurs, KLM metaal bedrijven importheffingen btw van 6 naar 9% gaat van af nu heel slecht worden heeft zijn terugslag straks op alle pensioenen.

Sterke punten
  • Informatief
  • John
  • 29-06-2018
Niet voordelig

Die krant is te duur, ondanks de enorme winsten van het Telegraafconcern gaat het abonnement stelselmatig omhoog zonder dit te onderbouwen. Nog een verhoging en ik zeg hem na 45 jaar op. Ik zit ook niet te wachten op het blad vrouw en andere onnodige aanbiedingen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Paula
  • 24-03-2018
Lekker lezen in bed

Vind het ontspannend om s'ochtends in bed de krant te lezen op mijn i-pad, al mis ik de papieren versie in het weekend. Mijn ouders hadden de Telegraaf ook, ik lees de krant dus al mijn hele leven.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • T
  • 04-03-2018
Heerlijk bij het ontbijt en daarna bij de koffie

Het is een krant die meegaat met het nieuws. Soms iets te schreeuwerig, maar meestal prima

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • A.Jonckheere
  • 02-03-2018
Heerlijke krant

Voor ons is de Telegraaf een rustpunt van de dag met uitgebreid nieuws van binnen en buitenland, "roddels met en over onze BN-ers", en de dagelijkse puzzels

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • A.van Klaveren
  • 28-02-2018
Goed begin van de dag om 07.00 uur, uiteraard, buiten eventueel vervelend nieuws

Krant is zeer informatief en BIJNA altijd neutraal in de berichtgeving, alleen het gedeelte Sport en Prive krijgt van ons meestal geen goed cijfer. Sport omdat het lijkt of de wereld alleen draait om voetballen en de verwende en over het paard getilde spelers, en Prive dito met een sterretje,b.v. Frank Masmeier, de man is geheel fout geweest en wordt toch als een soort zielig geval opgevoerd met een paar maal op een hele pagina en een halve pagina, stoort ons(en vrienden van ons) heel erg. Wat interesseert het ons wat de omhoog gevallen artiesten doen en niet doen etcetera. De verslaggeving van de Olympische Winterspelen: GEWELDIG. Ga zo door maar verander iets aan het bijblad.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Afwisselend
  • Anne-Marie
  • 27-02-2018
Ochtendritueel

Elke ochtend ligt hij op de mat. Daarna even kort genieten van een heerlijke machiato met de telegraaf opengespreid op tafel. Lekker simpel, in no time weer helemaal bij. We hadden een hele tijd geen krant....wat heb ik dat gemist. Digitaal is echt lang ziet zo fijn! Heerlijk weer dit ochtend ritueel.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Trees van dr Meer-Beuming
  • 27-02-2018
Happy

Elke ochtend ben ik blij om hem van de mat op te raken, en heerlijk om bij mijn ontbijt te lezen, dat is voor mij een heerlijk begin van de dag. Heb er ook de tijd voor nu ik ben gepensioneerd.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Leo.Hendrik .
  • 19-02-2018
Als de dag begint , bij m'n ontbijtje DE TELEGRAAF !!

Een goed begin van de dag !!!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Mevr Vening
  • 09-02-2018
Een krant die wat betreft niveau erg ver gezakt is

Het is niet mijn krant meer. Ik krijg er schoon genoeg van iedere dag die sport met die over het paard getilde voetballers (sporters) en als die pulp hun zegje hebben gedaan krijgen we de toestand van de Nederlandse BNers te verwerken b.v (Hoe de toestand binnen de fam Hazes is) ja daar zat ik net op te wachten. Daar neem ik natuurlijk geen krant voor. In het kort gezegd ik vind de krant het niveau van RTL 4 krijgen hoe dommer hoe groter de kijkdichtheid, in dit geval (leesdichtheid). En als er in de wereld iets ernstig is gebeurd moet je gaan zoeken om twee regels te vinden wat De Telegraaf er over schrijft.

Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Weinig verrassend
  • Niet goedkoop
  • Roel
  • 05-02-2018
Economiedeel van De Telegraaf is aktueel en ijzersterk

Het economie- en sportdeel van De Telegraaf volgen de actualiteit en ook de verdieping komt geregeld aan bod. En de zaterdagkrant neemt je neem in de achtergrond van o.a. de sport en economie.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Katrien
  • 25-01-2018
Even een moment voor jezelf, om de dag te beginnen

Het is fijn om een ochtendkrant te hebben. Langzaam de dag beginnen, zelfs als je niet veel tijd hebt, je ziet even de grote koppen en weet wat er in de wereld gaande is! Je blijft bij!!

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Niet goedkoop
  • J.C.Zentveld
  • 23-01-2018
Gelukkig niet zo links

Lees de krant altijd met heel veel plezier.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • APMG Alkmaar.
  • 13-01-2018
Fijn elke morgen de Telegraaf!

Prettig leesbaar met goede informatie.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • van der kolk
  • 22-12-2017
Altijd "'bij''

Vertegenwoordigt in vele gevallen mijn mening!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Paul van Lier
  • 21-12-2017
De telegraaf is een van de weinige kranten die fijn leest, overzichtelijk is

Fijne krant, overzichtelijk, veel nieuws over van alles: sport, financiën, binnenland, buitenland.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Elisabeth
  • 06-12-2017
Grote koppen, weinig letters, veel plaatjes

Telegraaf is een krant die je (toch) niet wil missen. Wel veel geklets of BN’ers maar dat maakt het ook wel weer aardig. Financiële afdeling van oudsher ok.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • max monkau
  • 04-12-2017
Een fijn dagblad

Met een goede financiële rubriek ook op zaterdag en regelmatig aparte issues.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Saaie uitvoering
  • Niet goedkoop
  • Elly
  • 30-11-2017
De hele dag door een stukje ontspanning

De telegraaf geeft iedereen gezinslid een stukje krant, op ieder uur van de dag. In de ochtend het actuele nieuws. Een puzzel bij het kopje thee. Opinie en geldzaken in de lunchpauze. 's Avonds het stukje sport en privé.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Anne
  • 28-11-2017
Ochtendritueel

Wat is het heerlijk om 'ochtends de krant uit de bus tehalen en dan een kop koffie of thee erbij en lezen maar. SUPER!

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • max monkau
  • 23-11-2017
De krant van het snelle nieuws

Goede financiële en politieke rubriek. Ook andere achtergrond/analyse artikelen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • J. Vaneman
  • 15-11-2017
Een vast moment voor (bijna) elke dag: De Telegraaf

Een krant met een duidelijk 'verhaal'. Uitgebreide verslagen en lekker leesbare 'koppen'.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Johan
  • 10-11-2017
Wakker worden met het nieuws van de dag

Mijn voorkeur is nog steeds het nieuws op papier, de Telegraaf leest gemakkelijk, is overzichtelijk.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Henk van Dijk
  • 09-11-2017
Het hoort erbij????

Ik vind dit goed en afwisselend blad, vooral zondags????

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • annie
  • 08-11-2017
Een echte krant

De telegraaf is een fijne krant om te lezen. Artikelen worden duidelijk behandeld, geen onzin verhalen. Goeie foto's, tekst is duidelijk en goed leesbaar. Het is gewoon mijn krant!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • mariet
  • 03-11-2017
Lekker lezen

Goede to the point artikelen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Ben Funcke
  • 25-10-2017
De Telegraaf, elke dag weer weer welkom op de deurmat !!

De Telegraag, elke dag weer informatief zowel over binnenlands als buitenlands nieuws. Goede rubrieken, voor elk wat wils en speciale katerns die dagelijks of wekelijks terugkomen. De Telegraag, vaak prikkelend, soms over de top. Meestal actueel, maar ook te laat ivm met te vroege sluiting.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Wendy Arts
  • 25-10-2017
Goede landelijke krant

Goede landelijke krant. Minpunt voor mij is dat t soms ook op een roddel/sensatieblad lijkt. Als ik dat soort nieuws wil lezen zou ik me abonneren op Prive of story.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • G Schr
  • 23-10-2017
De nieuwe Telgraaf met postcode streeknieuws

Het moet mogelijk zijn om bij de reguliere telegraaf een paar pagina's postcode gebonden streeknieuws toe te voegen , dat zal een groot aantal abonnees op leveren.

Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Laurens
  • 23-10-2017
fijn te lezen ochtendkrant tijdens het ontbijt

De Telegraaf is een krant die makkelijk leest met goede onderwerpen en nieuws.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Dh
  • 20-10-2017
Veel opgeblazen verhalen

Teveel eenzijdige verslagen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • C. Demol
  • 26-09-2017
Top

Top

Sterke punten
  • Informatief
  • geen
  • 12-09-2017
Jammer dat de drukinkt nog steeds zo afgeeft!

Ik ben niet zo gecharmeerd van het jijen en jouen. Ik ben blij de Telegraaf weer te lezen, de berichtgeving is naar m'n zin en de columnschrijvers zeker! Jammer is wel dat de krant niet te splitsen is in 2 gelijkwaardige delen. In eerste instantie ging de sportafd. meteen weg, tot ik er achterkwam dat er ook nog wel wat leesbaars instond. Al met al wil ik wel het abonnement nog eens 3 maanden verlengen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Afwisselend
  • Gerda Lamers
  • 08-09-2017
Een hele fijne objectieve eerlijke krant.

Ik vind de Telegraaf het beste ochtenblad, ik heb er meerdere geprobeerd maar kom altijd weer hier terecht. Ik geniet van columns, recepten en extra's.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Laurens
  • 08-09-2017
Een schreeuwerige popi krant

Schreeuwerige ongenuanceerde voorpagina's als 20-30 jaar geleden. Vaak tendentieus en overduidelijk zeker voor de verkiezingen druk bezig om de uitslag te bepalen of op zijn minst in grote mate te beïnvloeden.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • Oppervlakkig
  • Wil Haasnoot
  • 04-09-2017
Relaxen, lezen en een hapje met er drankje

De Telegraaf leest lekker weg op een luie ochtend.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • a.c.kooiman
  • 04-09-2017
Een heerlijk leesbare krant met een hele fijne sportpagina

Jammer dat de telegraaf zo duur is in het buitenland evengoed kopen wij de telegraaf toch tweemaal; per week omdat het toch een hele fijne krant is.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • J.C.M.SILDER
  • 04-09-2017
Een heerlijke krant om de ochtend mee te beginnen.

Meer informatie en soms sensatie.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • De Musketiers Restaurant en Partycentrum Emst
  • 01-09-2017
Fijne krant

Telegraaf is een fijn krant up to date leuke weekend bijlage gewoon fijn om te lezen, ligt bij ons in het restaurant en bijna iedereen pakt hem onder het genot van koffie om hem te lezen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Joke Verschuur
  • 30-08-2017
Fijne krant

Heerlijke ochtendkrant met mooie en goede artikelen. Tevens veel afwisseling in rubrieken: het nieuws van de dag, Privé en in het weekend mooie reisverhalen in Vrij tezamen met diepgaande artikelen in Reportage. De Telegraaf is een aanrader!!

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Cor Pennings
  • 09-08-2017
heerlijk de krant s morgens op de mat

Leuke items en ook veel korte nieuwtjes,leest gemakkelijk weg.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Henk Verhagen
  • 31-07-2017
Elke morgen het laatste (wereld) nieuws

Zowel het dagelijkse nieuws van Nederlandse bodem als het wereld nieuws wordt dagelijks goed informatief vertaald en brengt ons als lezer dagelijks al het nieuws om over alles goed op de hoogte te zijn. Ook de aparte sportpagina's en financiele ontwikkelingen worden apart vrij goed ingevuld. Verbetering zou nog kunnen zijn aparte pagina's voor de consument met de dagelijkse beslommeringen van het leven, informatie over de in-en verkoop van de dagelijkse levensbehoeftes en begeleiding en controle voor de aankoop online, nu moet het de consument het teveel zelf uitzoeken, incl. alle pijnpunten. Een soort ombudsman/vrouw zou hier zeker niet misstaan...succes !!!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • G. de Vries.
  • 29-07-2017
's Morgens de eerste krant na het opstaan

Deze krant is up to date wat het laatste nieuwe betreft. Uitvoerige berichten vaak met naam en toenaam. Wel eens schreeuwende koppen. Soms al een weergave die later anders blijkt zijn. VRIJ kan het op geen stukken halen bij de vorige uitgave in tabblad formaat. toch neem ik elke keer weer een proef abo van tien weken voor €. 30,00. Zolang tot u zegt: "Nu is het genoeg geweest".

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Mello
  • 26-07-2017
Een eerlijke mening

Wie de Telegraaf leest, weet van alles het meest. Bakkie koffie erbij. Maakt de krant mij steeds blij. Wat meer diepgang en compleet is het feest

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Rein
  • 22-07-2017
Zonder de Telegraaf ,s- morgens weet ik mijn dag niet te beginnen.

Geweldige indeling en duidelijke artikelen zonder voorkeur en bepaalde sturing,die ik in sommige andere kranten wel tegenkom.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Wim Griffioen
  • 10-07-2017
Meer positief nieuws zou goed zijn voor de Telegraaf

Onnodig grote letters. De krant moet meer aandacht besteden aan gewoon Hollandse mensen die elke dag met success bezig zijn en soms tegenslagen ondervinden. Met andere woorden meer binnenlands nieuws.

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Weinig verrassend
  • Hans Daaleman
  • 07-07-2017
smorgens vroeg gelijk het nieuws voor je neus

In deze periode de krant ontvangen was een proef abonnement helaas nu meer tijd voor de krant en de proef is voorbij.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • eagle
  • 04-07-2017
scherp en goede kritieken

scherpe berichtgeving, kritisch en toch neutraal

Sterke punten
  • Informatief
  • daaleman
  • 03-07-2017
smorgens vroeg gelijk het nieuws voor je neus

lekker leesbaar

Sterke punten
  • Informatief
  • Corrie Sargentini
  • 02-06-2017
Een heel leuk blad om te lezen zeker aan te bevelen

Alles is overzichtelijk en goed te lezen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Leo
  • 31-05-2017
Geen nieuws uit mijn dorp en omgeving

Ik ben 84 jaar en heb liever nieuws uit mijn omgeving heb verder op de telegraaf geen op of aanmerking

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Weinig informatie
  • j.l. bruin
  • 30-05-2017
Elke morgen vroeg blij dat hij weer in de brievenbus ligt

Zonder Telegraaf begint de dag niet goed...

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Jan Alting
  • 18-05-2017
Het eerste nieuws

Het laatste nieuws bij het ontbijt, zie er elke dag naar uit.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Lucien
  • 17-05-2017
s morgens wakker worden even nieuws consumeren op luchtige wijze

Prima met een rechtse voorkeur. Door de scherpe abonnementsprijs die door abonnement.nl werd angeboden ben ik weer abonnee geworden. Andes had ik het niet gedaan. Ik zal niet snel een lidmatschap aangaan maar de aanbieding van abonnement.nl kan je toch niet laten staan. Abonnement.nl heeft klaarblijkelijk begrepen wat de consument wenst. Chapeau!

Sterke punten
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Monique
  • 14-05-2017
Fijne krant

Fijne krant. Voor het landelijke nieuws is De Telegraaf mijn 1e keuze.

Sterke punten
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Marien
  • 13-05-2017
Snel even op de hoogte komen

De Telegraaf op mijn iPad brengt mij iedere morgen even op de hoogte van het belangrijkste nieuws en de achtergronden. Een fijn begin van de dag.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Niet goedkoop
  • geen
  • 11-05-2017
fijne krant

Altijd op tijd in de brievenbus dus kun je gelijk beginnen met de krant lezen bij een kopje koffie. Het nieuws wordt duidelijk omschreven en ook fijn dat er puzzels in staan die kun je gelijk meenemen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Wim Ouwehand
  • 06-05-2017
heerlijk smorgens aan het ontbijt de telegraaf uit spitten

Wij vinden het een hele fijne krant. En de digitale uitvoering voor op zondag en sinds kort dat andere dagelijkse. Helemaal top.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Gabriel Macht
  • 05-05-2017
informatief nieuws

Als Rotterdammer lees ik al jaren de Telegraaf. Mijn vader is tot aan zijn overlijden in 2010 abonnee geweest. De krant leest makkelijk. Persoonlijk gaat mijn voorkeur uit naar positief nieuws. Meestal sla ik de voorpagina over.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • jan
  • 03-05-2017
Een goede krant voor onder andere bij het ontbijt

Als eerste na het opstaan haal ik de krant uit de brievenbus en ga deze dan uitgebreid tijden het ontbijt lezen zodat ik dan weer van alles op de hoogte ben van sport tot al het overig nieuws.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Trudy Van der Kleij
  • 01-05-2017
Echt iets voor mij

Op mijn gemak lezen op het moment dat het mij uitkomt.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • richard
  • 30-04-2017
Een plezierige krant om te lezen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Theo Schelling
  • 26-04-2017
Heerlijk 's morgens: koffie én de Telegraaf !

De Telegraaf Is een prima krant. Een tegenwicht tegen de linkse pers. Met prima opinie-stukken van o.a. Leon de Winter, John van den Heuvel, Annemarie van Gaal, Wouter de Winther, Nausicaa Marbe, Jaap van Duijn en soms Hans Wiegel. En op zaterdag het tijdschrift Vrij (met 'van alles en nog wat'). Ook sport wordt kwalitatief hoogstaand weergegeven met div. opinies.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Ina plat
  • 18-04-2017
Leuke krant

Lees goed en vooral de vrouw op zaterdag erbij is erg leuk. Klanten waarderen de krant erg.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Wim
  • 17-04-2017
Goed dagblad

De telegraaf is een goed regionaal dagblad met veel informatie.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • H van Enk
  • 16-04-2017
Onpartijdige mening

Gewoon een duidelijke krant om te lezen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Jean-Jacques van Belle Oprichter van Holland Herald
  • 16-04-2017
Inzicht

Behalve de Prive pagina's, die m.i. niet in een serieus blad thuis horen, is De Telegraaf, naar mijn onbescheiden mening, het beste blad van Nederland. Buitenlandse - Financieel-economische - en Politieke berichtgeving plus uit- gebreid Sportnieuws en analyse zijn de harde kern van deze fijne krant!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • G. Wijmenga
  • 15-04-2017
een mooi informatie blad om op de bank te lezen

Ik mag graag een krant in de hand of voor mij op de tafel hebben liggen en na een drukke dag even relaxen op de bank of bij de tafel met de krant. Met de Telegraaf ben je weer van alles op de hoogte

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Bert
  • 06-04-2017
De krant van wakker Nederland

Benoemd de feiten uitstekend en u heeft sterke journalisten aan boort!

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • C. van Leeuwen
  • 19-03-2017
Prettig leesbare krant.

Helaas geldt voor mij dat slechts de eerste pagina 's interessant zijn. Deze zijn prettig leesbaar opgesteld. De inhoudelijke opinies vind ik helder omschreven en duidelijk. De weekend bijlage verdient zeker een ruime voldoende. De sport (vooral voetbal) en slebberties hebben niet mijn interesse.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • H.K.Duker
  • 14-03-2017
prettig op de vroege morgen.

Na 47 jaar abonnement opgezegd. Reden: Aanbieding op de markt door een dame. Dat scheelde 40€ per kwartaal.Momenteel een proef abonnement. Na het markt incident een brief geschreven naar de krant. Hierop is nooit gereageerd. ZEER JAMMER

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Marian
  • 08-03-2017
Fijne krant

Duidelijk en overzichtelijk

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Maloth
  • 05-03-2017
Makkelijk overzichtig en altijd op tijd

Via de app altijd bij de hand erg duidelijk makkelijk te downloaden. En je helpt mee aan het milieu.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Bonne
  • 02-03-2017
Goed wakker worden.

Heerlijk,uit je bed gelijk met je neus in het nieuws.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Henny Crommentuijn
  • 26-02-2017
gezellig om te hebben

Ik ben zeder tevreden en vindt het prettig om te lezen

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Gre Dijkstra
  • 24-02-2017
Het Dagblad

Zonder de Telegraaf begint de dag minder prettig

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Trijnie
  • 19-02-2017
Fijne krant

actueel met het nieuws

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • sjef luijten
  • 17-02-2017
goed bein van de dag

veel diverse informatie, sport, politiek, meningen, prive, kortom, van alles wat.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Robert
  • 08-02-2017
goede krant voor bij de ontbijttafel

soms een krant met opruiende artikelen maar over het algemeen een goede en duidelijke krant

Sterke punten
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • jaap
  • 02-02-2017
dagblad

Prima krant

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • P.L. van der meer
  • 29-01-2017
De wereld dichtbij voor een senior

Als hoogbejaarde senior wordt je wereld steeds kleiner maar met de Telegraaf op de mat hou je contact met de 'buitenwereld'. Dat houdt je scherp en maakt je leven 'rijker'.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • corry
  • 22-01-2017
Krant en Koffie gaan goed samen..

Altijd blij als ik de krant in de bus heb. Deze keer heb ik de bezorger niet gezien omdat ik met vakantie was. Zou hem graag nog wat willen geven. Dank zij hen hebben wij elke morgen de krant in de bus hier voor hartelijk bedankt. Vr Grt.

Sterke punten
  • Afwisselend
  • Aaltje
  • 19-01-2017
Berucht naam

Prettig overzicht

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • none
  • 17-01-2017
krant voor bij de koffie

leest makkelijk weg bij de koffie of ander tussendoortje

Sterke punten
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Oppervlakkig
  • Weinig verrassend
  • B.de Haan
  • 28-12-2016
Prima krant om de dag mee te beginnen.

Lekker vroeg in de bus en voor naar het werk gaan de krant lezen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
Zwakke punten
  • Weinig verrassend
  • Hans
  • 23-12-2016
Een nieuwe klus begint goed met de Telegraaf vroeg in de bus.

Een makkelijk leesbaar blad, zowel wat formaat en informatie betreft. Vanwege het kleinere formaat is de Telegraaf zomers in de tuin (met wind) makkelijker te hanteren.

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Ronald R
  • 19-12-2016
veel fouten

verkeerd factureren, restitutie niet nakomen, foute bezorging onjuiste ingangsdatum, bezorging vergeten

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • teo
  • 17-12-2016
elke morgen eerst

prettig om s morgens mee te beginnen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Reyco
  • 07-12-2016
Lekker met een bakkie op de bank.

Krant is wel goed ingedeeld. WUZ is een heel goede manier om lezers aan her woord te laten, 9 punten daarvoor.

Sterke punten
  • Informatief
  • Al McOaks
  • 05-12-2016
Fijne krant voor 's morgens tijdens en na het ontbijt

IK vind de telegraaf een fijne krant waar voor mij alle belangrijke items aan de beurt komen. En ook de puzzels zijn voor mij een leuk tijdverdrijf.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • P.v. P
  • 27-11-2016
Prima krant

Prima krant.

Sterke punten
  • Informatief
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Jantina
  • 26-11-2016
S morgens op bed met krantje en koffie

Heerlijk als je geopereerd bent en niet kunt lopen, s morgens op bed met krant en koffie, heerlijk tijdverdrijf.

Sterke punten
  • Informatief
  • Voordelig voor wat je krijgt
  • Sjef van der maden
  • 25-01-2016

prima fijn om te lezen

  • Hassie
  • 22-01-2016

OK

  • J.C.W.
  • 7-11-2015

elke morgen het nieuws in de bus

  • DC
  • 24-10-2015

Tijdens mijn vakantie lekker de krant lezen

  • Ria
  • 21-10-2015

heel veel informatie! allerlei!

  • Minke
  • 11-10-2015

Fijne krant,ook het formaat,als ik weinig tijd heb,red ik mij door de koppen te lezen,en vrouw is eigentijds.

  • Helen
  • 10-10-2015

Heerlijk tijdens de vakantie, keurig op de gevraagde data bezorgd, 's morgens vroeg in het vakantiehuis.

  • Ria
  • 6-10-2015

Wij lezen het liefst de telegraaf omdat het wereld nieuws bevat.

  • J.P
  • 1-10-2015

Goed. Beter dan het AD. Ik vind het alleen jammer dat de eerste keer geen bijlage had. Ook 2 dagen geen krant. 2 dagen een kletsnatte krant die niet te lezen viel.

  • Adri van Diepen
  • 23-9-2015

goede kra.t

  • Ellen
  • 22-9-2015

Prettige krant, makkelijk leesbaar

  • d.witkamp
  • 17-9-2015

gewoon

  • anoniem
  • 4-9-2015

Eerlijk gezegd is de Telegraaf niet mijn favoriete krant. Degene die hem cadeau kreeg, leest hem echter graag, vooral vanwege de columns.

  • J.C.W.
  • 1-8-2015

Elke dag het nieuws in huis

  • Regina
  • 29-7-2015

Een heel fijn en makkelijk te lezen blad, met alles wat je wilt weten over het nieuws, binnen en buitenland. De extra's in het weekend en de Vrouw zijn super om er bij te krijgen.

  • Smitje
  • 12-7-2015

Actueel, goede updates

  • C.
  • 1-7-2015

Overzichtelijk

  • A.C. van den Broek
  • 25-6-2015

divers, bij de tijd, een beetje teveel sport

  • ajd boer
  • 22-6-2015

een goede krant goed leesbaar maar tableu formaat ik zelf heb liever het oude formaat en wat ik van andere mensen hoor als wy praten over kranten dan zegt men toch vaak dat men het zonde vind dat men over is gegaan naar het nieuwe formaat de telegraaf onder scheid zich niet meer van andere kranten zoals metro,,ad en nog zovele andere kranten en dat is zonde ik zelf vind dat de telegraaf toch onderscheid moet maken eneen echte krant moet blyven

  • KJ
  • 24-02-2015

Ik vind het ok, maar de tabloid uitgave is onhandig met het uitelkaar halen van de krant. Overigens lijkt het mij dat de Telegraaf geen verslaggevers/correspondenten in Latijns en Zuid Amerika heeft. De zuinige artiekeltjes bevatten gegevens die overal vandaan te halen zijn. Het schijnt als er toevallig een zgn. verslaggever in Argentinië of Chili zit dat hij/zij een oordeel kan vellen over bv. een land als Venezuela dat ruim 5000KM verderop ligt. Gegevens die door een regering als waarheid worden aangenomen, geven niet weer wat er onder de bevolking en oppositie partijen leeft. Uw hoofdredacteur Jules Paradise heeft daar ook zo een handjevan. Voorbeeld: Het neerschieten van het burgervliegtuig werd onmiddellijk bestempeld als een Terroristische daad. Een seperatist hoeft geen terrorist te zijn. Achterwege gelaten is dat er al meerdere toestellen neergeschoten waren om reden dat werd aangenomen dat het toestellen van de Oekrainse luchtmacht waren. Het burgervliegtuig werd kennelijk als vijandig herkend. Bovendien hebben de seperatisten dezelfde bewapening(Russisch) als Kiev en had dhr. Paradise zich kunnen afvragen waarom alleen NL. het luchtruim boven een oorlogsgebied gebruikte. Zo kan ik wel even doorgaan en wel speciaal waar het Venezuela betreft. Een goede verslaggever moet in het betreffende land wonen en werken of in een heel naburig land om een juist beeld weer te geven. Waarom toch de Telegraaf? Met het "koppen"snellen kan ik heel veel overslaan. Een meer juiste berichtgeving haal ik van de Spaanse TV. DWW. CNN, BBC World, Belgische TV en de krant NRC, hoewel de laatste er ook wel eens na zit.

  • Ik
  • 12-02-2015

Tabloid formaat. Goed gelukt.

  • M.D.
  • 12-02-2015

Geweldig mooie aanbieding. Overzichtelijk. DFT. Privé hoeft voor mij niet zo.

  • Henk Batelaan
  • 10-01-2015

Heerlijk om iemand gelukkig te maken die door het overlijden van haar dierbare (hopelijk)tijdelijke financiële zorgen, haar krantje op moest zeggen, om die haar als verrassing voor weinig geld haar krant voor 10 weken weer op de mat te bezorgen

  • Marlijn
  • 02-12-2014

De Telegraaf is alleen maar verbeterd. klasse.

  • Riet
  • 02-12-2014

Zeer goed

  • riet
  • 24-11-2014

zeer goed

  • diubbadas
  • 17-11-2014

niets op aan te merken

  • arno
  • 31-10-2014

Ik heb een proefabonnement genomen voor het nieuwe tabloit formaat en het is lekker overzichtelijk.

  • Mariam
  • 19-11-2013

Rest vd week digitaal, als ik aan t eind vd dag uit mijnwerk kom. In het weekeind ter ontspanning. Verder prettige lay out, iets te veel emo verhalen maar verder duidelijk opinie vormend nieuws

  • Willem
  • 29-07-2013

De Telegraaf biedt het landelijk nieuws en de extra bijlagen. Bovendien voegt de financiële pagina veel toe aan de krant.

  • Ria en Ron
  • 29-04-2013

Lezen de telegraaf al 55 jaar elke dag.

  • marc
  • 22-04-2013

Dagblad de Telegraaf is bijzonder informatief en leuk om te lezen en zeker leuk om weg te geven als cadeau.

  • JvdH
  • 16-04-2013

De artikelen op de voorpagina staan niet altijd in verhouding tot hun belangrijkheid.

  • jehe
  • 20-03-2013

lekker dikke krant in het weekend

  • binky
  • 14-12-2012

Vind het heerlijk smorgens de krant lezen en vind de telegraaf een fijne krant.

  • Romlda
  • 14-12-2012

Als kerstkado omdat deze persoon niet op straat komt en graag op de hoogte wilt blijven en de vrouw het een leuk blad vind. Werd goed op de hoogte gehouden van alles, en de krant word op tijd bezorgd.

  • antonio de susa faria
  • 28-11-2012

Een abonnement genomen ten eerste voor de krant zelf. ten tweede de goedkope prijs. (maar jammer mijn vrouw geeft niet zo veel om de telegraaf

  • Jos
  • 01-10-2012

Heb jaren deze krant gehad, opgezegd door omstandigheden en wilde hem weer graag voor een korte periode proberen.

  • anoniem
  • 01-10-2012

Deze telegraaf heb ik als proef genomen. Ik vind het een mooie krant. En het kwam mooi uit ivm met het voetbal. Dus dik tevreden.

  • carla
  • 17-02-2012

ik hou ervan om elke ochtend lekker m’n krantje te lezen en op deze manier ook goedkoop.

  • D.Verschoor
  • 08-02-2012

We hebben de Telegraaf vele jaren als dagblad gehad. We zijn echter regelmatig een paar weken weg. Opschorten ging de laatste tijd erg moeizaam. Nu hebben we een weekend abonnement met voor 1,50 per week extra de volledige krant op de Ipad. Mij bevalt dat prima. Op vakantie ook te lezen zonder extra kosten en geen bezorg problemen…..

  • Skippy
  • 30-01-2012

Wij hebben jaren een abonnement op De Telegraaf gehad, maar omdat wij veel weg zijn en het abonnement toch doorbetaald moet worden, hadden wij de telegraaf opgezegd. De afgelopen periode waren we veel thuis en toen vond ik het prettig om de telegraaf weer iedere dag te ontvangen.

  • ZJ
  • 30-01-2012

De Telegraaf is lekker vet.

  • Veertje
  • 07-01-2012

Ik vind het heerlijk als ik net wakker ben, kop koffie erbij, en dan De Telegraaf rustig doorlezen.

  • HS Spoolder Thuss
  • 27-10-2011

MIJN MAN IS EEN GROTE FAN VAN DE TELEGRAAF ,IK ZELF MINDER.HEB NL GRAAG HET REGIONALE DAGBLAD,MAAR IK KREEG OVER DE EMAIL DE AANBIEDING EN LAAT NU ALS VERASSING DE TELEGRAAF BEZORGEN.ZEG HEM NIETS MAAR MAAK HEM DUS ERG BLIJ.GROETJES HS SPOOLDER.

  • Anja
  • 19-10-2011

In deze krant veel aandacht voor dieren wordt gegeven

  • Henk
  • 12-10-2011

Makkelijk leesbare veelzijdige krant.

  • Jb Jägers.
  • 18-08-2011

slechte bezorging.te laat, en geen na bezorging.

  • M. v.d.C.
  • 16-08-2011

Wakker worden, kopje koffie en dan …. de Telegraaf. Prettige krant, goed leesbaar, informatief maar vooral ontspannend. Drama’s met betrekking tot BN’ers worden soms wel irritant uitvergroot. Dat kan beter!

  • b.schuurman
  • 10-08-2011

nou is geen aanrader de telegraaf heb een aktie van hun gehad 8weken voor 8 euro nog van de acht weken heb ik misschien in totaal 1 week de krant gehqad en bellen naar de niet bezorgservice helpt ook niet dus zekers geen aanbeveling

  • H. vd Broek
  • 04-08-2011

De Telegraaf heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld en is een heel stuk beter dan menig ander dagblad. Geen poespas maar gewoon het nieuws zoals het is en ze zeggen waar het op staat. Niet voor niets is DE TELEGRAAF DE MEEST GELEZEN KRANT VAN NEDERLAND!!!

  • anne
  • 30-03-2011

Ik heb een abonnement genomen omdat ik deze krant al leesde met wijlen mijn man...

  • M.j.Mis
Prima soort

Goede sportkrant, duidelijk te lezen, zowel papier als digitaal.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Voordelig voor wat je krijgt