TopGear Magazine abonnementen

Kies voor een TopGear Magazine abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs.

TopGear Magazine is het grootste auto en lifestyle magazine.


€39,95 52,70
6 maanden (6 nrs.)
27% korting

€69,95 105,40
1 jaar (12 nrs.)
37% korting

Laatste reviews

  • Natasja

Ik heb mijn partner een cadeau abonnement top gear gegevens omdat hij die graag leest.

  • top gear

Ik heb mijn zoon een cadeau abonnement top gear magazine gegeven. Hij vindt het een mooi tijdschrift.

  • Frank

Gewoon een lekker en mooi blad. kado gekregen van mijn vriendin en we zitten nu dus samen op de bank. zij linda. ik top gear. kneuterig maar lekker.

  • JJ

Persoonlijk vind ik de engelse vna Top Gear Magazine beter (maar dat ligt vooral aan de taal). De Nederlandse Top Gear is evenwel nog steeds misschien wel het leukste en mooiste blad in NL over auto's. Een aanrader voor de liefhebber.

Over TopGear Magazine

Het BBC programma TopGear blijft onverminderd populair. Zelfs na 16 (!) seizoenen blijven de liefhebbers van mooie auto's, leuke tests en Britse humor TopGear trouw volgen. Voor deze mensen is er nu ook TopGear Magazine.

Elke week staat dit magazine vol met het laatste autonieuws, de beste autotest allemaal geheel in de stijl van het programma: hilarisch en humoristisch maar ook zeker vakkundig.

TopGear Magazine Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van TopGear Magazine. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over TopGear Magazine klantenservice