Quest Psychologie abonnementen

Kies voor een Quest Psychologie abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. En ontvang 6x per jaar hét populair-wetenschappelijk tijdschrift over psychologie. Met in elk nummer meer dan 100 pagina’s over actuele psychologische onderwerpen, vaak met een verrassende invalshoek. Een magazine voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe wij denken en voelen - zonder 'gezweef'. U kunt ook een Quest Psychologie abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€52,99 83,88
2 jaar (12 nrs.)
37% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Psychologie cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 27,96
8 maanden (4 nrs.)
11% korting

€30,00 34,95
10 maanden (5 nrs.)
14% korting

€50,00 62,91
18 maanden (9 nrs.)
21% korting

Laatste reviews

Over Quest Psychologie

Quest Psychologie gaat over brein en psyche. In dit populair-wetenschappelijke tijdschrift worden alledaagse onderwerpen behandeld. Over relaties, samenwerken, anders zijn, verliefdheid, ouder worden, scheiden, onderhandelen, nee-zeggen en tal van andere zaken. Een Quest Psychologie abonnement helpt u uzelf en anderen beter begrijpen.

Naast de uitgebreide artikelen worden in ieder nummer lezersvragen beantwoord en psychologie- en zelfhulpboeken beoordeeld. Nooit zweverig, altijd nuchter en wetenschappelijk onderbouwd. En met de relativerende humor, waarvoor Quest bekend is.

Quest Psychologie digitaal lezen

Met een Quest Psychologie abonnement leest u alle edities op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Quest Psychologie abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Proefabonnement Quest Psychologie

Met een Quest Psychologie proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit populair psychologie magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Quest Psychologie cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriend(in) verrassen? Geef een Quest Psychologie abonnement cadeau.

Voordelen Quest Psychologie abonnement

  • Tweemaandelijks Quest Psychologie als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Korting in de webshop van Quest
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Vrijblijvend proberen *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Quest Psychologie Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Quest Psychologie. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Quest Psychologie klantenservice