Quest Historie abonnementen

Kies voor een Quest Historie abonnement met tot 34% korting op de winkelprijs. Het leukste geschiedenismagazine van Nederland. In ieder nummer van dit tijdschrift brengt de redactie grote en kleine historische momenten tot leven; natuurlijk met leuke teksten en mooie illustraties, maar ook met praktische testjes, zoals schrijven met een ganzenveer e.d. U kunt ook een Quest Historie abonnement cadeau geven. Een cadeauabonnement stopt altijd automatisch.


€31,50 41,94
1 jaar (6 nrs.)
25% korting

€55,00 83,88
2 jaar (12 nrs.)
34% korting

  Cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Quest Historie cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


€25,00 27,96
8 maanden (4 nrs.)
11% korting

€50,00 62,91
18 maanden (9 nrs.)
21% korting

€75,00 104,85
30 maanden (15 nrs.)
28% korting

Laatste reviews

Over Quest Historie

Quest Historie laat u opgaan in het verleden. Historische hoogte- en dieptepunten komen tot leven in toegankelijke beschrijvingen, verhelderende illustraties en zelfs (oude) foto's.

Actuele gebeurtenissen worden aangegrepen om te vertellen over het het verleden. Er wordt teruggekeerd naar bijvoorbeeld de Oude Egyptenaren. Maar er wordt ook stil gestaan bij recente grote (en kleine) momenten dichter bij huis. Zoals het moment dat het eerste stoplicht op rood ging in Nederland? Met Quest Historie is geschiedenis altijd leuk en verrassend.

Quest Historie digitaal lezen

Met een Quest Historie abonnement leest u alle edities op papier én digitaal in de app van Tijdschrift.nl. Met uw abonnementsnummer activeert u eenvoudig online uw digitale Quest Historie abonnement. Download hierna de app. En na het inloggen vind u de magazine(s) onder "Tijdschriften" in de bibliotheek.

Proefabonnement Quest Historie

Met een Quest Historie proefabonnement maakt u vrijblijvend kennis met dit populair Historie magazine. U herkent de aanbiedingen voor proefabonnementen aan de vermelding "stopt automatisch". Opzeggen is dus niet noodzakelijk.

Quest Historie cadeauabonnement

U kunt een abonnement ook cadeau geven. De bezorging en het abonnement stoppen vanzelf zodra het beloofde aantal nummers is ontvangen. Noch u, noch diegene, die het tijdschrift ontvangt, zit ergens aan vast. Dus wilt u een vriend(in) verrassen? Geef een Quest Historie abonnement cadeau.

Voordelen Quest Historie abonnement

  • 6x per jaar Quest Historie als eerste in huis
  • Digitaal lezen via Tijdschrift.nl
  • Korting in de webshop van Quest
  • Exclusief abonneevoordeel
  • Mooie korting ten opzichte van de winkelprijs
  • Vrijblijvend proberen *

* Alleen voor aanbiedingen waarbij staat vermeld 'stopt automatisch'.

Quest Historie Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van Quest Historie. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over Quest Historie klantenservice