nrc.next abonnementen

Kies voor een nrc.next abonnement met tot 37% korting op de winkelprijs. Deze krant is het NRC in de ochtend. Met een nrc next abonnement heeft u kwaliteitsjournalistiek van het NRC op werkdagen vóór 07:00 in huis. En de dikke zaterdagkrant valt al vóór 08:00 op de mat. Zo kunt u nog eerder aan al het nieuws met achtergronden (en de Scrypto) beginnen. Het jongste dagblad is er altijd als eerste uit.

compleet abonnement | zaterdagabonnementen | digitaal abonnementen

Bij een compleet nrc.next abonnement is inbegrepen:

doordeweeks de krant op papier en digitaal
de zaterdagkrant met bijlagen op papier en digitaal
24/7 onbeperkte toegang tot nrc.nl


€29,47 47,00per maand
1 jaar compleet
37% korting

€29,47 47,00per maand
2 jaar compleet
37% korting

Zaterdag + Digitaal

Bij een nrc.next zaterdagabonnement is inbegrepen:

doordeweeks de krant digitaal
de zaterdagkrant met bijlagen op papier en digitaal
onbeperkt toegang tot nrc.nl

€14,30 31,00per maand
1 jaar zaterdag + digitaal
54% korting

€14,30 31,00per maand
2 jaar zaterdag + digitaal
54% korting

€14,30 31,00per maand
3 jaar zaterdag + digitaal
54% korting

Digitaal

Bij een nrc.next digitaal abonnement is inbegrepen:

doordeweeks de krant digitaal
de zaterdagkrant met bijlagen digitaal
24/7 onbeperkte toegang tot nrc.nl

€10,83 29,00per maand
1 jaar digitaal
63% korting

€10,83 29,00per maand
2 jaar digitaal
63% korting

€10,83 29,00per maand
3 jaar digitaal
63% korting

Laatste reviews

 • S.

nrc.next op zich was prima. Wel jammer dat van tevoren niet aangegeven werd dat ons woonadres niet binnen de bezorgregio van NRCnext valt, waardoor de krant met de post mee kwam en wij de krant van zaterdag pas op dinsdag konden lezen.

 • Ben M

korte bondige artikelen, no nonsense. geen onzinberichten over ongevallen, mensen die van huistrapjes vallen of verdwenen poesjes

 • jkm

Helder krant. Prettig staccato nieuws.

 • MCL

wilde graag een een krant en het was een mooie aanbieding

 • Hkv

Na operatie eindelijk tijd om eens een ochtend krantje te lezen. Meestal kwam het krantje op tijd maar af en toe niet [slecht weer].

 • luyten

Prima krant, duidelijk nieuws met veel diepgang, achtergronden en gedegen onderzoek. Alleen jammer dat de krant op zaterdag zo laat wordt bezorgd. Dan is het moment om met koffie en krant op de bank te zitten al geweest. Neem nu wel mijn tweede proefabonnement.

 • v

Omdat ik uptodate informatie wil.

 • muizenpluis

Het AD opgezegd wegens te lage kwaliteit en wil nu NRC proberen.

 • ellen kok

NRC Next (op proef) is de keus van mijn zonen, twee middelbare scholieren die dit jaar en volgend jaar eindexamen Atheneum gaan doen. En Pauw en Witteman zijn voor mij veel te laat op de avond, dus ik lees graag met de jongens mee. Ben helemaal achter. Hoe is het nu met Libie? Tijd voor een frisse herstart. Anders verkleumen die hersens maar met deze novemberkou!

 • Roos

NRC Next biedt overzichtelijk, kort, bondig, aansprekend nieuws. Erg leuke bijlagen in weekend.

 • Martin Kuipers

Uitstekende krant met zeer lezenswaardige artikelen. Maar ja...ik woon zover weg (in Brazilie). Als ik in Nederland ben ben ik eraan verslaafd.

Over nrc.next

nrc.next is de ochtendkrant van het NRC. Dus als u de gerenommeerde journalistiek van het NRC Handelsblad ‘s ochtend wil ontvangen, is het nrc.next abonnement voor u bedoeld.

Op werkdagen wordt de krant voor 07:00 bezorgd. En zaterdag voor 08:00. De digitale nrc.next is zelfs om 06:00 uur al beschikbaar. Ideaal voor als u de krant graag bij het ontbijt doorneemt of onderweg naar uw werk.

Iedere editie van nrc.next bestaat doordeweeks uit 3 katernen. In het Nieuwskatern vindt u het laatste nieuws met achtergronden en commentaren. In het Cultuur Katern krijgen op verschillende dagen verschillende culturele onderwerpen aandacht, met bijvoorbeeld op donderdag films standaard.

En in het katern Economie & Sport katern tenslotte vindt u dagelijks het economische en sportieve nieuws. Met op maandag vooral veel sport.

Inclusief de uitgebreide NRC zaterdagkrant

Iedere zaterdag ontvangt u, net als bij het NRC Handelsblad, een extra dikke krant aangevuld met verschillende katernen. In Opinie & Debat, Economie, Carrière, Wetenschap en Leven het weekend wordt dieper ingegaan op het nieuws van de week en diverse belangrijke onderwerpen die het nieuws niet (meer) halen.

NRC Weekend zaterdagkrant

Lezers met een nrc.next abonnement in Amsterdam of Rotterdam e.o. ontvangen ook nog respectievelijk een Amsterdam of Rotterdam bijlage.

Stel zelf uw abonnement nrc.next samen.

Bij ieder nrc.next abonnement op deze pagina zitten standaard alle digitale edities van de krant, alsmede onbeperkt toegang tot de artikelen op nrc.nl. Als u de krant toch al bij voorkeur digitaal op uw smartphone, tablet of computer leest, kiest u dan voor een voordelig en duurzaam digitaal abonnement.

Als u echter, zoals zovelen, ook nog steeds graag de papieren krant ontvangt, kiest u dan voor compleet nrc.next abonnement of een nrc.next zaterdagabonnement. In het laatste geval leest u doordeweeks de digitale krant maar ontvangt u de uitgebreide zaterdageditie ook op papier. Heerlijk voor het weekend.

nrc.next proefabonnement

Helaas biedt de uitgever op dit moment geen proefabonnement nrc.next. In plaats hiervan kunt u kiezen voor jaarabonnementen met extra korting.

Voordelen van een nrc.next abonnement

 • Iedere ochtend het nieuws het NRC
 • Altijd digitaal en op papier als en wanneer u wil
 • Toegang tot alle artikelen op nrc.nl
 • Veel korting ten opzichte van de winkelprijs

nrc.next Klantenservice

Neem voor vragen en opmerkingen over lopende abonnement direct contact op met de uitgever van nrc.next. Dit betreft bijvoorbeeld het stopzetten of opzeggen van een abonnement, betalingen (cq. incasso's) en het doorgeven van verhuizingen en bezorgklachten.

Meer over nrc.next klantenservice