Denksport Sudoku Genius 5-6 abonnementen

Kies voor een Denksport Sudoku Genius 5-6 abonnement met tot 7% korting op de winkelprijs. Het puzzelblad vol met Sudoku's voor iedereen die klaar is voor échte werk.


€26,15 26,50
5 nummers Stopt automatisch
1% korting

€47,00 47,70
9 nummers
1% korting

€84,15 90,10
17 nummers
7% korting

Laatste reviews

Over Denksport Sudoku Genius 5-6

Voor iedereen is er een sudoku. Bouw uw kennis zo ver op als u maar wilt. Daag jezelf uit in niveau en varianten. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen, de puzzel bestaat uit 9 blokken van 3x3 vakjes. U vult de puzzel zo in dat in elk vakje een cijfer van 1 tot en met 9 komt te staan. Maar let op, in elke rij, elke kolom en elk blok komen de cijfers 1 tot en met 9 slecht één keer voor.

Bent u klaar voor het serieuze denkwerk? Neem een abonnement of proefabonnement op Denksport Sudoku Genius met een moeilijkheidsgraad 5 en 6 sterren.

Wat zijn de kosten van een Denksport Sudoku 5-6 Genius abonnement? Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €26,15. Bekijk hier op Abonnement.nl alle actuele Denksport Sudoku 5-6 Genius aanbiedingen. En kies uw abonnement.

Denksport Sudoku 5-6* Genius verschijnt 17x per jaar.

Vrijblijvend kennismaken met Denksport Sudoku 5-6* Genius

Wilt u Denksport Sudoku 5-6 Genius eerst proberen alvorens u een abonnement tot wederopzegging gaat? Kies in dat geval voor een vrijblijvend proefabonnement. Na het afgesproken aantal edities stopt het abonnement automatisch. U zit nergens aan vast. Proefabonnementen kunt u herkennen aan de toevoeging "stopt automatisch". U hoeft het proefabonnement niet op te zeggen. Er is al een Denksport Sudoku 5-6 Genius proefabonnement voor €26,15.

Voordelen van een abonnement

  • 17x per jaar het nieuwste nummer thuis bezorgd

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u van ons heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Denksport Sudoku 5-6* Genius op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.