Boerderij abonnementen

Kies voor een Boerderij abonnement met tot 10% korting op de winkelprijs. Hét vakblad voor alle trends en ontwikkelingen in de agrarische wereld.

Bij een compleet abonnement is inbegrepen:

het weekblad op papier thuisbezorgd
het digitale weekblad online en in de app
1 vakeditie
onbeperkt toegang tot Boerderij.nl
gepersonaliseerde nieuwsbrieven
toegang tot Boerderij Markt


€575,88 635,88
1 jaar weekblad + website
10% korting

Website

Bij een "Website abonnement" is inbegrepen:

onbeperkt toegang tot Boerderij.nl
gepersonaliseerde nieuwsbrieven
toegang tot Boerderij Markt

€143,88 191,88
1 jaar website
25% korting

Laatste reviews

  • GHL

handig klein formaat

  • Sjoerd

Noodzakelijk om bij te blijven. Aardig om over andere boeren in andere gebieden en sectoren te lezen.

Over Boerderij

Het vakblad Boerderij beschrijft alle ontwikkelingen in de agrarische wereld. En wat deze betekenen voor u en uw bedrijf. Met een Boerderij abonnement bent u altijd op de hoogte.

De redactie signaleert voor u de trends en gebeurtenissen die u raken. En beschrijft wat zij voor u betekenen. Of u nu rundvee-, varkens- of pluimveehouder bent. Of zich bezighoudt met land- en akkerbouw. Boerderij is úw vakblad.

Boerderij vakblad en meer

Boerderij is meer dan een blad: het is een onafhankelijk kennisplatform voor boeren. Deze kennis wordt met u gedeeld op papier, maar ook op tal van andere manieren. Natuurlijk leest u de digitale Boerderij in de app of online in uw browser; waar en wanneer u maar wil.

Daarnaast ontmoeten redactie, boeren en andere experts elkaar op events en in (online) webinars. Met een abonnement bent u altijd op de hoogte van het totale programma. En zo kunt u zelf bepalen welke events en webinars voor u interessant zijn.

Een abonnement geeft u tevens online toegang tot Boerderij Markt. Hier vindt u het laatste marktnieuws en heeft u toegang tot de grootste prijzendatabase van Nederland met meer dan 1.100 actuele marktprijzen van producten uit alle sectoren.

Met abonnees in alle agrarische sectoren en uit elke generatie hoort een Boerderij abonnement bij ieder boerenbedrijf. Al meer dan 100 jaar.

Boerderij heeft hiervoor een app. Hierin leest u de digitale edities. Hoeveel kost een abonnement op Boerderij? Voor wie wil kennismaken met Boerderij is er al een abonnement vanaf €575,88. tot 10% voordeel op de prijs in de winkel. Vergelijk hier op Abonnement.nl alle Boerderij aanbiedingen. En kies het abonnement dat bij u past.

Boerderij verschijnt 52x per jaar.

digitaal lezen

Abonnees van Boerderij ontvangen alle edities op papier en digitaal. Er zijn apps voor iOS in de App Store van Apple en voor Android bij Google Play van Android. Download deze op uw mobiel apparaat. Meld u eenmalig aan in de app. En lees het nieuwste nummer overal en altijd in de app. Om eerder geopende nummers nogmaals te openen heeft u geen internet meer nodig. Handig voor onderweg in het buitenland, in de trein en andere situaties waar internet minder goed of kostbaar is.

Tip - Heeft u uw abonnementsnummer nodig om uw digitale abonnement te activeren? Dan kunt u dit nummer vinden op uw rekeningafschrift, in de correspondentie van de uitgever en/of op de wikkel van het tijdschrift.

voordelen van een abonnement

  • 52x per jaar als eerste Boerderij thuis bezorgd
  • Inclusief digitaal lezen op uw tablet en smartphone
  • Een abonnement is tot 10% goedkoper dan het tijdschrift in de winkel kopen

klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een bestelling via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Stuur ons een email naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Boerderij op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.