Brocante Living abonnementen

Kies voor een Brocante Living abonnement met tot 57% korting op de winkelprijs. Hét woontijdschrift voor alles brocante. Met de mooiste brocante huizen, interieurs, winkels, accessoires en nog veel meer. Een magazine voor iedereen die van de brocante woon- en levensstijl houdt.


€9,00 20,97
3 nummers onze keuze Stopt automatisch
57% korting

€27,50 37,50per 6 maanden
1 jaar
27% korting

€26,25 37,50per 6 maanden
2 jaar
30% korting

€24,75 37,50per 6 maanden
3 jaar
34% korting

Laatste reviews

  • Marina de Rijke
Geweldig!!!!

Een geweldig mooi blad!! Zonder irritante reclame's die het leesplezier verstoren...

Sterke punten
  • Informatief
  • Diepgaand
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop

Over Brocante Living

In Brocante Living leest u alles over de brocante woonstijl. Gemaakt door de makers van Ariadne at Home doet u in ieder nummer inspiratie op voor in uw eigen huis.

Het tijdschrift staat boordevol heerlijke reportages over prachtige brocante huizen. En in elke nummer vindt u de beste brocante adressen en de mooiste webwinkels.

Een Brocante Living abonnement hoeft niet veel te kosten. Voor nieuwe abonnees is er al een abonnement vanaf €9,00. En tot 57% voordeel op de prijs in de winkel. Bekijk hier op Abonnement.nl alle aanbiedingen voor Brocante Living. En kies het abonnement dat bij u past.

Brocante Living verschijnt 8x per jaar.

Brocante Living digitaal lezen

Als abonnee van Brocante Living leest u alle edities op papier én op uw smartphone en tablet.

U kunt Brocante Living ook online lezen in de app van Tijdschrift.nl. Om het tijdschrift digitaal te lezen download u de Tijdschrift.nl app op uw smartphone of tablet. Of u gaat op uw computer naar Tijdschrift.nl online. Hierna volgt u de stappen en activeert u met uw postcode en abonnementsnummer uw abonnement via tijdschrift.nl/activeer.

Zodra u deze stappen heeft doorlopen, leest u alle edities van Brocante Living ook altijd via Tijdschrift.nl. Om eerder gedownloade edities te lezen heeft u geen internetverbinding nodig. Deze nummers worden bewaard tot u ze weer verwijderd. Handig voor onderweg en in het buitenland.

Vrijblijvend kennismaken met Brocante Living

Met een proefabonnement op Brocante Living maakt u vrijblijvend kennis met dit bijzondere tijdschrift. Wanneer het afgesproken aantal nummers is bezorgd, stopt de bezorging automatisch. Proefabonnementen onderscheidt u door de vermelding "stopt automatisch". U hoeft het abonnement niet op te zeggen. Een Brocante Living proefabonnement is er al voor €9,00.

Voordelen van een abonnement

  • Bespaar tot 57% op de prijs in de winkel
  • 8x per jaar het nieuwste nummer in huis
  • Ontvang de digitale edities op uw mobiel apparaat

Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen over een aanvraag via deze website? En na 2 weken nog geen bevestiging ontvangen van de uitgever? Laat het ons weten door te mailen naar service@abonnement.nl. Of beantwoord de bevestigingsmail, die van u na de aanvraag heeft ontvangen. Wij zijn u graag van dienst.

Heeft u een reeds lopend abonnement? Neemt u dan contact met de uitgever van Brocante Living op. Doe dit ondermeer bij vragen of opmerkingen met betrekking tot betaling, bezorging en wijziging (of beëindiging) van uw abonnement.