Pippo aanbiedingen

Pippo abonnementen

Pippo is het leukste maandblad voor peuters. Bekijk hieronder de actuele aanbiedingen. En kies jouw Pippo abonnement.


Op dit moment hebben wij helaas geen aanbiedingen.
Nvt.

  Pippo cadeauabonnementen

Cadeauabonnementen stoppen altijd automatisch.

Dus geef nu een abonnement op Pippo cadeau. Voor een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Of zomaar, omdat iemand het verdient of goed kan gebruiken.


Op dit moment hebben wij helaas geen aanbiedingen.
Nvt.

Laatste reviews

  • Margreet Verspuij
Kinderen en kleinkinderen

Ik ben jaren lang lid geweest van de Pippo voor mijn eigen kinderen. toen ze ouder werden ben ik ermee gestopt. Sinds ik oma ben van Rick (5) en Milan(3) komt hij gelukkig weer maandelijks in de brievenbus. Maar ook de Pippo's van 2002 lezen we met veel plezier. Mijn kinderen maar ook mijn kleinkinderen favorieten figuurtje is muisje meisje. Om muisje meisje te beschermen doe ik er heel veel plakband om heen zo blijf ze langer leven :) Ook liggen er Pippo's in de wachtkamer van mijn Praktijk waar kinderen even in kunnen wegdromen.

Sterke punten
  • Informatief
  • Mooie vormgeving/fotografie
  • diana

Mijn neefje is verslaafd aan pippo. Wij kopen zelfs op rommelmarkten de oude pippo's en deze worden verslonden. Hij verteld ons de verhaaltjes al en leest ze dus ook op zijn manier.

  • alie

ken het blad van de andere kleinkinderen en weet dat die er enorm van genoten hebben. Ook ons jongste kleinkind staat bij wijze van spreken al bij de voordeur te wachten totdat de Pippo door de bus glijdt.