De Twentsche Courant Tubantia aanbiedingen

De Twentsche Courant Tubantia abonnementen

De Twentsche Courant Tubantia is voor al het nieuws uit Twente en meer. (verspreidingsgebied) Bekijk hieronder de actuele aanbiedingen. En kies jouw De Twentsche Courant Tubantia abonnement.


€4,00 46,80
4 weken (24 nrs.) Compleet abonnement Stopt automatisch
91% korting

€16,25 per maand
1 jaar (300 nrs.) Digitaal abonnement
Nvt.

€19,50 36,10per maand
1 jaar (za. + digitaal) Zaterdag Plus abonnement
46% korting

€28,17 56,34per maand
1 jaar (300 nrs.) Compleet abonnement
50% korting

Laatste reviews

  • Jan
In de vakantie is het geen ochtendkrant meer.

In de vakantie van onze bezorger kreeg ik de krant doordeweeks om half negen en op zaterdag soms pas om kwart over tien. Omdat ik om 08:00 uur de deur uitga heb ik dus geen krant want 's avonds een ochtendkrant lezen is geen optie. Herhaaldelijk bellen helpt niks, ze zouden bij het de bezorger neerleggen. Ik heb zelf onze vakantie bezorger er op aangesproken, blijkt dat hij zijn eigen wijk netjes om 04:00 uur begint en dan moet hij er nog een tweede wijk bij doen. Het probleem van te weinig bezorgers leggen ze zo bij de lezer neer. Als tegemoetkoming kreeg ik 6 euro en een beetje gecrediteerd! Dit overkomt mij niet weer, ik zeg de krant op.

Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Henk
Tubantia

We lezen hem elke dag, maar vinden het streeknieuws wel steeds minder worden. Jammer, daarvoor lees je eigenlijk toch ook een streek krant en geen landelijke krant.

Sterke punten
  • Informatief
  • Afwisselend
Zwakke punten
  • Niet goedkoop
  • Cor.
bezorging

Na 40 jaar abonnee te zijn geweest, is de krant van maandag 7-8- 20017 niet bezorgd. Kan gebeuren. 3 Keer gebeld. Wat mij steekt is, dat de krant morgen pas wel bezorgd kan worden. Reden: Tubantia heeft de bezorging uitbesteed , uit efficiëntie overweging , dus niet meer "verantwoordelijk" voor de bezorging. Op deze manier verliest Tubantia het vertrouwen met de abonnees en ik in Tubantia. Ik heb aangegeven dat wanneer de Tubantia vandaag 7-8 niet op de mat ligt, ik mijn abonnement opzeg. Dit is voor mij veel efficiënter.